Azért nem akar ám motorral jönni,és feljönni a pályára,mert nagyon nehéz menet közben törölgetni a motort,meg döntögetni egyszerre
Holnap felhívom a pályát,hogy lesz-e valami rendezvény,ha nem lesz ,és az idő is jó lesz akkor én biztosan megyek.Akkor valószínű az olasz is jön,meg lehet,hogy a Csabi is.Csak jó idő legyen
Még mindíg van egy 120/70 bridgestone bt015 első gumim 6db ezresér,ha valakinek szüksége lenne rá! 2,8-2,7-3 mm es mintával ami az aljától mérendő nem a kopótól.Nem új gumi de a vásznasnál jobb : O)))
Na bazz. Már látom valaki kitalálta a módját a németeknél, h hogyan szerezze be ezeket a kínai idomszetteket.
Nincs is rossz ára. Igazából többe jönnél ki itthon mindennel...
nem olyan vészes ám a motor,bal tükröm,fékkar-kuplungkar már van...deknit kell szereznem mert csak 3 hét múlva lenne kintről,nekem meg 2 hét múlva már kell
Örülök, h ennyivel megúsztad. A busa kicsit le lett amortizálva, de legalább nem lett semmi egyéb gondja az apróságokon kívül.
Gondolom a kedves autós nem lesz meg...
felöltöztem ahogy kell csak éppen farmer volt rajtam....
még az a szerencse hogy a dzseki rajtam volt...na meg a kesztyű..és a csizma is sokat védett...sidi
Holnap felhívom a pályát,hogy lesz-e valami rendezvény,ha nem lesz ,és az idő is jó lesz akkor én biztosan megyek.Akkor valószínű az olasz is jön,meg lehet,hogy a Csabi is.Csak jó idő legyen
Még mindíg van egy 120/70 bridgestone bt015 első gumim 6db ezresér,ha valakinek szüksége lenne rá! 2,8-2,7-3 mm es mintával ami az aljától mérendő nem a kopótól.Nem új gumi de a vásznasnál jobb : O)))
Nincs is rossz ára. Igazából többe jönnél ki itthon mindennel...
Gondolom a kedves autós nem lesz meg...
és én kimaradtam a buliból?
még az a szerencse hogy a dzseki rajtam volt...na meg a kesztyű..és a csizma is sokat védett...sidi