Melegen 2 barra kell beállítani,tehát olyan 1,8 kell bele hidegen.Leengeded kb 1.8-ra,mész egy erőset vele pályán ,és amikor lejösz akkor rögtön meg kell mérni a nyomást,és 2 barra beállítani.
,á dehogy, csak a hülye autósok még nincsenek felkészülve ránk sajnos,én tavaly csúsztam el egy részeg bicós miatt,azóta átértékelődtek bennem a dolgok talán túl óvatos is lettem, nehéz rajta túllépni egy év után is,úgyhogy fel a fejjel nem lesz itt semmi gond
oké,már mondta Timi hogy beszéltetek!
Örülök neki hogy tudtam segíteni
és a motorozásban is benne vagyok,ezentúl egyedül úgysem szeretnék menni sehova motorral,legyen valaki mindig velem aki összekapar az útról
Szia,,
Sikerült beszélnem a Timivel nagyon ari csajszi,megbeszéltünk mindent pénteken megyek hozzá,köszi a segítséget,rendes vagy
majd ha jól leszel gurulhatnánk 1-et
Szia
na megdumáltam Timivel,facebookon az ismerőseim között keress rá és ott megbeszélitek majd a dolgot...Vályné Szliva Tímea ráér szinte bármikor megvarrni a nacit
így nem lehet hozzáállni a motorozáshoz!mi nem a határokat feszegetjük a határokat csak 1 kellemes pályázás lesz Kakucson!
mexikói
ha tudsz valamit h lesz e pálya,v lesz valami infó,írj ide!bár vki jöhetne motorral is!
holnap megyek haza!
Azért megyek sváb barátom Dixikém és Mehííkói Michelin mester,hogy amikor egy baszott nagyot fogtok baszódni a hideg aszfalton,akkor segítsek nektek fizikailag és lelkileg feldolgozni!
olvastam hogy "szellős"lett a bőrnadrágod Timi barátnőm vállal ilyeneket de Ő Tatán lakik,ott is jó?én mindig hozzá hordom a bőrruhákat ha javítani kell rajtuk
sajnálom ami Veled történt remélem jól vagy és te is és a busa is javulgat!
mihamarbb találkozunk az utakon,vagy a gyroszosnál
vihetném Timihez én is
Örülök neki hogy tudtam segíteni
és a motorozásban is benne vagyok,ezentúl egyedül úgysem szeretnék menni sehova motorral,legyen valaki mindig velem aki összekapar az útról
Sikerült beszélnem a Timivel nagyon ari csajszi,megbeszéltünk mindent pénteken megyek hozzá,köszi a segítséget,rendes vagy
majd ha jól leszel gurulhatnánk 1-et
Szia
Gyanítom szombaton lesz a felvonulás....Hánykor van induló?
Mexikánó!Én melózok 15. én úgyhogy ez a kakucs nekem szopó most...
így nem lehet hozzáállni a motorozáshoz!mi nem a határokat feszegetjük a határokat csak 1 kellemes pályázás lesz Kakucson!
mexikói
ha tudsz valamit h lesz e pálya,v lesz valami infó,írj ide!bár vki jöhetne motorral is!
holnap megyek haza!
Azért megyek sváb barátom Dixikém és Mehííkói Michelin mester,hogy amikor egy baszott nagyot fogtok baszódni a hideg aszfalton,akkor segítsek nektek fizikailag és lelkileg feldolgozni!
1 tenyérnyi fehér bördarabbal kell megpotolni és kész is van