Én is sárberekben vettem, mindig ott veszem velem rendes a fószer. A dózsakerti ugyan az a bolt legalábbis közös a tulaj vagy ilyesmi, mert egyikből a másikba szoktak küldözgetni ha nincs az amit kérek.
Vagy van még egy tippem,beszélj Oroszlányon a Mészáros Lajossal (volt Somodi autósbolt a Bánkin) Ő is motorozik és szerintem be tud szerezni egy haya akksit.
Akkor néz be a sétáló utca mögötti részen lévő akkuszaküzletbe,ha jól tudom Vadász utca vagy mi a neve ahol van.
Nekem pedig a sárberekiek hozzták,telefonon beszéltem le velük,már csak el kellett mennem érte.
agyhalott leszek Tőlük (K&H) azt mondja a helpdeskes hölgy még -(hd)nincs könyvelve a megadott kötvényszámhoz a befizetés
- (én) de ,csókolóm kérem,már 8 napja megtörtént a számláról levonás
-(hd) érdeklődjön jövöhét kedden, 22-én
-(én) nekem 26-án mindenképpen szükségem van az igazolásra
-(hd) akkor majd sürgősségivel kiküldjük Önnek
-(én)
bazdmeg a 21.században,nem képesek egy február 3.-án kezdeményezett biztosításkötést/váltást 6 hét alatt befejezni.
van egy barátunk aki ígért egyet 2 pusziért,totálkáros hayában van,majd kioperálja holnap,megnézzük műkszik-e
Nekem pedig a sárberekiek hozzták,telefonon beszéltem le velük,már csak el kellett mennem érte.
egy fagyira a vendégem vagy
és nem találom a tőttőőőőt,pedig valahol meg kell lennie
- (én) de ,csókolóm kérem,már 8 napja megtörtént a számláról levonás
-(hd) érdeklődjön jövöhét kedden, 22-én
-(én) nekem 26-án mindenképpen szükségem van az igazolásra
-(hd) akkor majd sürgősségivel kiküldjük Önnek
-(én)
bazdmeg a 21.században,nem képesek egy február 3.-án kezdeményezett biztosításkötést/váltást 6 hét alatt befejezni.