Értem...
Hát sajnos elmúltak azok a szép idők mikor még olcsó volt a benzin...
Nagyon meg kell gondolni a dolgokat...főleg, hogy esznek is rendesen a paripák! de cserébe kapjuk az erőt, a sebességet és az élvezetet... Hisz azoknak élünk
Akkor te is szinte új mocival kezded meg a szezont!
A komáromi találkozót én lehet kihagyom, mivel utána érettségizek és nem hiszem, hogy sok időm lesz majd nagyobb távokat menni. Lassan majd el kéne kezdeni tanulni rá.. Bár van még 1 hó addig!
Nekem ki van vonva még ! Jövő hét végén már mehetek...
Meg kicsit kell majd polírozgatni mert most volt fényezve.
Még nagyon puha a lakk,vigyázni kell rá nagyon...
Komáromba lesz tali jövő hónapba,azon tuti ott leszek !
Oksa köszi....
Remélem már lassan meg is marad a jó idő. Mindig hétvégére romlik el, amikor meg tudnánk menni gurulni... Hétköznap meg meleg... VICC
De így hétvégente legalább ki lehet csinosítani a moccokat! Már csak indexek kellenek meg olajok amik elv. vasárnap jönnek. Aztán a baby rajtra kész...
Szia
Okés majd írok bővebben ha megtudunk valamit, de még csak tervezőfázisban tartunk!
Szép a moccod, láttam a képeidnél, hogy jártatok már Esztergomban....
Milyen gyakran gurultok és merre? Lehet, hogy pár alkalommal csatlakoznék ha nem bánjátok..
Sziasztok! Május 8.a után tervezünk egy nagy, közös gurulást Komárom- Esztergom megyében!
Az útvonal még alakul, reméljük minél többen leszünk és tudunk egy királyat csapatni...
Akit érdekel az csatlakozzon, írjon RÁM!
Amúgy Esztergom környékén a hétvégéken már folyamatosan várhatóak kisebb összejövetelek és gangelések! Ha van valaki Egom és környékéről az légyszi írjon!
jű reggelt, hát sajna a takarékosság nekem nem jött össze, ADRENALIN, éshát sajna jóval 10 fölött volt ma reggel a fogyasztásom, viszont cserébe kaptam egy brutális Tatabánya Budapest utat, szélvédelem nélkül 260 ig tudtam huzni,
Tegnap is meg ma is motorral megyek suliba :) kár, hogy tegnap kicsit megfájdult a fejem, mikor tankoltam, és megláttam, hogy 374.....
de így legalább takarékosan közlekedek :D 5.3/100
Manka01:
A Mészáros Lajosnál (volt Somodi autósbolt, Oroszlány) be tudsz szerezni a motorodhoz új akksit,ha a totálkáros hayából nem jön össze.Ma voltam nála másért,de rákérdeztem,ma is volt nála pár darab motorakku, amit rendelésre hozott.
Hát sajnos elmúltak azok a szép idők mikor még olcsó volt a benzin...
Nagyon meg kell gondolni a dolgokat...főleg, hogy esznek is rendesen a paripák! de cserébe kapjuk az erőt, a sebességet és az élvezetet... Hisz azoknak élünk