ha az időjárás,a munkahelyem,(elvileg szabin leszek)és a pénztárcám is úgy engedi csatlakozom a kakucsi menethez,persze mint segédfázis,karcoljanak csak a nagyok,én meg lesem a technikát
Dixi, lehet hogy téged láttalak egy csopperes társaságában azt hiszem szombaton füzitő és tata között?
Amúgy egy 1-ei hozzászólásodat olvastam a gumis témába és egy nem nekem címzett kérdésedre válaszolva, én kollégája vagyok a Zolinak.
Délelőttös vagyok..Ilyen kretén 6+1 be tolom és ahogy esik úgy van szabadnap : O/ eggyre megy hogy hétvége vagy hétköznap.Addigra megpróbálom elintézni a papírmunkát,de nyilván ha úgy adja ki minden szívesen csapatnék.Bemelegítésnek se lenne utolsó egy kakucs.értekezünk még ezügyben ha megyek ha nem
Most gondolkodóba ejtettél,érdekel a dolog.Néztem a munkarendünket 15-e az olasz R6-osnak is jó lenne,és az időjárást is megnéztem,az is jónak tűnik.Majd holnap beszélek vele,hogy jön vagy sem.Úgysem mond nemet Én kocsival viszem a motort,mert át van alakítva pályamotornak.Ha nem lesz valami rendezvény,akkor menjünk.
Ja brian tól jött az elsőm
olcsó tűzoltásra jó
de a hátsóba sikerült jóárasított contit szerezni
előre meg bt015 van...inkább a conti hoz vennék elsőt : O)
Há' perszeee Az övé már vásznon van, gondoltam annál azért még az én "levetett" gumim is jobb... Amúgy meg falusi gyerekek vagyunk, még hagyományos családból, semmi buzulás
Amúgy egy 1-ei hozzászólásodat olvastam a gumis témába és egy nem nekem címzett kérdésedre válaszolva, én kollégája vagyok a Zolinak.
Apropó,hátsó gumi nem érdekel?
olcsó tűzoltásra jó
de a hátsóba sikerült jóárasított contit szerezni
előre meg bt015 van...inkább a conti hoz vennék elsőt : O)
Leppippantottad,aztán elszaladtál,nehogy vissza tudja adni.