Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mihamarabbi gyógyulást neki
Felvonulás helyett
Kaposvár-Ják: 180km helyett 20 km után főtengelyszimeringes lett szegényke...
Benti képet nem erőltettem, látszik,hogy gagyi, ennyi tellett, na meg nem volt hely a memóriakártyán
Na meg az így készül az esőgumi...vagy nem (2.)
Sanyinak egy kicsit eszi az olajat
Csináltam ma pár képet, sajna nem sokat, így alakult, de remélem tényleg lesz ismétlés jobb időben, ha nem is vonulás, csak egy gurulás..
HAli Srácok!

Mai menet jobb időben mikor lesz megismételve?

Ádám
te gyerek írd már hogy válasz erre mert nem tudom kinek -iról meg mit
Jaja,nem az enyém! Nekem gyenge,nem csinál ilyet!
Hát már nem tudom, lesz-é... mindegy megvárom
West motor? Neke bevállt , és a szerelőtől is bármit kérdezhetsz, a véleményét mondja, nem az üzletet nézi
miket írok lassan saját nyelvezetem lessz
mi megy merre? m,ivan veled Jáki csibész? régen halottam felőled
Hali hó! Megy a hátulja? Erős a gép meg a csukló!
na jó a szelephézag sem olyan egyszerű
jelezz a Liebingnek ő tud valami fickót aki jól dolgozik de a szinkron húzáson kívül meg tudsz te is csinálni mindent nem egy nagy tudomány
Üdv mindenkinek!

Nem tudtok ajánlani olyan szervízt vagy maszek illetőt,aki korrekt áron megcsinálja nekem a karbiszinkront és a szelephézagállítást+olaj és szűrőcserét?persze nem trehány módon.
Köszönöm
Mi a helyzet Sándor úr?
majd írd le mit mondott fater!

Remélem már megrendelte!
régi full megadta magát! körmömet nem lehet belenyomni, annyira elkeményedett azért megy ennek a hátulja
A vasárnapi fövonyulásra megy valaki?
ott lett cserélve made is italy-ra. Lehet bene igazságod, mert ugyanaz a szár fosta el magát, lehet a pályanapig beteszem a régit ami még jó volt, addig csak kibírja...
Én nem vehetem ki a részem ilyesmiből

Micsoda élet van itt lkicsit nem figyelek oda na mik vannak

Portnoy bácsi ha segíteni kell a szerelésben csak szólj megoldjuk
pzs-be menj be! ott mada in japan-t kapsz!
lehet hogy nem a szimering a szar! becsúszó szárad megvan kopva szemcsés és szétbassza a szimeringet!
Na majdnem kezd minden összeállni a "tavaszi szezonkezdetre" erre megint elfossa magát a szimering, és nincs 3 hónapos friss olajjal Hogy a rohadás jöjjön rá a májára...
West-nél vettem észre, mikor hangolta a karbikat a srác, azt hittem felrobbanok
Heló mikor jössz egyet Gurulni?