Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell azt összerakni az egyben van... Ősz óta pihen a garázsba éppen egyik nap gondoltam rá hogy előveszem kicsit. Bár sárvárra el nem mennék vele mert az első gumim slick meg a biztosítás is lejárt vagy 4-5éve. Szóval a rendőrök lehet megtapsolnának ha igazoltatnának...
ja tényleg simodat rakd össze már sose mentem még simsonon , pedig egyszer láttam valahol itt a sportmotoron, hogy az nem is motoros akinek még nem volt simsonja ki akarok próbálni egy olyan csodaszerkezetet, hogy legalább látszatmotoros kategóriába eshessek
Utána a Zol-lal folytathatod, mert igen elszemtelenedett a télen lehet titokban fekete öves szájkaratés lett csak még nem volt alkalma eldicsekedni nekünk vagy már nem sörrel ül le a gép elé hanem pálinkával azért beszél zöldségeket Még hogy meghúztátok a lovak szarvát és pont lettem a visszapillantóban na igen zotya tényleg nem ugyanaz a nyomatéki rugalmassága egy 400-asnak mint egy 650, meg egy 600-asnak de ekkora lemaradás nekem nem rémlik amúgy is előttem mentetek, nagyvonalúan adtam egy kis előnyt
Naaaaaa, kikérem magamnak a motorkám nevében! Még egy ilyen, és a térdemre fektetlek és elfenekellek!
JÁK FIGYELEM!

etz hátsó rugótok? kéne 1pár!
Csáó! Ez jó ötlet
Elvileg visszajeleznek....vagyis kellene.
Jó az oktatás, nekem mákom volt, mert épp akkor tesztelt ott Bitti, Rossival meg elkisérte, és ha már ott vannak, ők tartották az elméletet
egyik sem megy többet 120-nál!
Vegyetek motort
Mi az hogy "vinné"? Azért mikor a Katicára rájött a mehetnék párszor át is léptük Bár ezt neked hiába mondom hisz akkor már te csak egy pont voltál a visszapillantóba...
majd a következőre megyek lehet!
Előbb az oktatásra jobb lenne menni, hisz még is elmondanak mindent és gyakorolsz! csak basznak jelezni vissza, hogy oké gyertek megvana regisztrálásotok! vagy ezt is személyesen kell megtenni most?
lassú, és kezdő ugyanaz, vagyis a zöld csoport, akik elvileg 2:30tól felfelé van a köridejük, de ez...hát nem egy ezres volt avaj, aki csak ugy allibbent mellettem, ugy 2:15 körül, ami meg már a gyors, és közepes csoport határa, de ki, hogy érzi

A májusi oktatásra én is lehet elmegyek
értem!
ez egész jó! következőre benevezek szerintem! jövő hétre nem jön meg a gumim se!
oktatásra is mennénk írtunk is a címre de basztak vissza írni!
lassú és a kezdő között mennyi a különbség?
Na, de rámjött a szófosás:D
Na kicsit furán fogalmaztam, szóval mindegyik csoport előre , utalással fizetve egy huszas, de ha nem regisztrálsz előre, csak beesel, akkor 25, mindegy melyik csoport. De szerintem ugy is jó, vagyis megoldható, hogy írsz a Németh Andrisnak e-mailt, hogy akarsz menni, de mivel már nincs idő utalgatni a kezébe adnád a lóvét, sztem belemenne (info@palyamotorozas.hu), nekem volt kétszer is ilyen, hogy csak gondolkodtam rajta, és majdnem lemaradtam, de így megoldódott. Megadnám a telszámát is, de a régi telómat kivégeztem egy targoncával, és nincs meg
Miondegyik csoport ugyanannyiba kerül, és ha jól emlékszem 7*20perc a napi etap
délelőtt a gyors csoport kezd, szal én csak 9:40kor megyek fel, délutá fordítanak a sorrenden, és a lassu kezd, majd a közepes, és a gyors 20 percenként
25,000 a lassú csoport? 3x30perc? vagy mennyi ez?
egy huszas volt előre fizetve, a helyzsínen, feltéve ha van hely, asszem még 5 van a lassú csoportban, ott 25ezer

De ma nagyon mellbevágott a 340ft-os benzinár
az ugyan az!

mennyi keddre a nap?
Nana, én kikérem magamnak, nálam nincs kifogás, kivéve, ha valamiért nem tudok menni...ööö...vagy ez ugyanaz?
komolllan?meggyün a héten a dob? hát ez a legjob hír a héten
Úgy volt, hogy PZS Motornál csináltatom, ott vettem a robógóm is, és elég jóban vagyok a Gáborral, de nem igazán tudtam úgy meoldani, hogy ne kellje otthagynom, mivel nem tudnék mivel hazajönni, buszozzon meg a f@xom... aztán ma meló után belibbentem Kovihoz a West motorba, ha még ez a neve, és holnap 2-re viszem is, meg felteszik a rágácsos dunlopot is, és kedden talán akkor nem esek pofára....de majd kiderül
Halihó! Megint szar idő lesz hétvégén..... De ha mégse akkor gurlhatnánk egyet közösen! Mi az mz-vel megyünk!
Ha rossz idő lesz akkor meg szombat este Szombathelyen beülhetnénk valahova.
Ebben is sok igaz van
Köszi Fater:) Ha kinézed a hátsó lánckerék, és a féktárcsák nyomatékát, akkor az egyelőre elég, és nem kell átküldened a 90megát:))
Jó Reggelt!

Annyit változott hogy semmi nem egyezik már meg! 8év egy fejlődő világban!