Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na igen na! Minden be benne vagyunk!
pankráció csak Miki Rurki filmje miatt, meg Hulk Hogen hülyeségi miatt, Box helyett meg K-1
Nem élek F1 el suhamérrel meg a többiekkel. Se foci se egyéb sport talán a Box meg a pankráció
F1 vót, azé a kis nézettség
csak a Kiru van itt megint ma?

Héj MR: ügyezgetjük a pályázást nyárra hogy fel tudjunk jutni néha nem sok pénzéé mit szóltok benne lesztek ha tudunk valami konkrétat?
Remélem is! Csak legyen meleg!
dehogy sértődtem meg attól függ melyik tükörben Új év remények vannak majd kiderül mire lessz elég csak bele kell jönni azt kaptok remélllem
Na jólvan mindenki megsértődött úgyhogy mentem! Veletek se lehet kommunikálni rendesen! Csá !
Persze hogy komolyan gondoltam,hát mekkora vagy má? Csak hogy cukkoljalak a tükörbe kisebb vagy olykor nem is látlak! Ugye nem vetted komolyan? Na új év,új remények!
Megüberellek hidd el a barby már kész van mint a matek lecke néha tőlem és nem mindig örül nekem ezek a dolgok ügyében
mehetünk eggyet ha lessz valami jó idő már talán lassan de héj mi az hogy lealacsonyodni ezt nem gondolod komolyan reméélllem

Buli hirén semmi csak vagyunk lógunk lazulunk mint a riga lánc
Tyű! Az igen majd meglátjuk! Volt mostanában buli felétek? Ha jó idő lenne akkor már tudnánk gépelni együtt(persze ha lealacsonyodtok hozzánk) meg sörözni utána,vagy közben is!
+abban meg is überelek ne aggódj
Nekem is tecc
Kösz! Én is
Akko menek Mz-vel!
Ja, adok, nemtom, gyere amikó ráérsz! itthon vayok, semmi dolgom:)
Miért pézt adsz? átnézhetek! miko?
Annnemjóóó... Pedig valamit kéne, nem nézel át?
Hát nem hiszem mert Emő szarakodik!
Fasza teee! Este nem röffenünk össze?
Semmi különös,meggyógyultam már! Ma mentem Szhelyre MZ-vel.
csááá! Na mi a helyzet?
Oh,köszönöm szépen papa! Amit én tudok azt minden férfinak tudni kellene,böfögni,púzni.stb!