Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az az igazság nem jöttem rá mit takar! Hogyan lehet értelmezni?
Tetszik ez a kawazacsis dolog a barbinak is
Az túlzás! Csak adatlapot megnézi vki és már rájön!
Ja!Mert te ismered őket!
Erre senki nem jött rá! Én tudtam az elejétől fogva és azon röhögtem, hogy miket írnak!
Igen emlékszem rá!És arra is,hogy volt egy srác akinek gondja volt a motorjával,és két böszme meg nekiállt oltani a srácot rendesen.Na én ezen okból kifolyólag írtam ezt,nekik!De akkor még nem lehetett tudni,hogy ők haverok!Csak nagyképű faszoknak tűntek!De sz.tem a kommentek között nem csak én voltam így.
Nem hiszem hogy kinézünk ma de ha mégis akkor csörgök

de hol ez a vidi? mait irtál keresem de nem lelem
Ha tényleg eladnád lehet hogy tudnék rá vevőt ha eladó meg minden. Van két pecás haverom. Ha valami méreteket küldesz meg hogy miből van meg a csónak meg ilyesmit. Meg árat ha tényleg el akarsz adni
britton-ék raktak fel egy videót hülyeségből mintha fogalmatlanok lennének és erre a kommentek közt ezt találtam! Csupán bemásoltam semmi extra!

Este mikor mentek ki? Lehet kinézek!
Mire írtad ezt cingi?
ez egy hozzászólásod! Videó!
De no problém!
Ez most mi?
Asszen veled sem motorozok sokat innen!

72 Istibali - február 15. 21:14
-1
Nem lehet komoly a baj,hiszen egy YAMAHA!
Ha Sutyukiszétesikszer vagy Kavazacsi lenne akkor én is aggódnék!
Én csináltam
De van:)))
Szép estét minden kedves motorosnak és fórumozónak!

Yankeee-val beszélgettük, hogy nyáron be kéne szervezni egy nagy túrát! Ez mit is takar? Egész pontosan Magyarország nevezetességeit megnézni, város nézegetés! Tisza tónál 2-3napot eltölteni, hogy részegedni is lehessen! Természetesen a Mátrai szerpentineket sem lehet kihagyni hisz nagyon sokan dicsérik itt a fórum különböző topikjaiban is!

Valaki szívesen csatlakozna párjával az kérem jelezzen Yankee-nak nekem vagy csak itt írja be!
Pár ötletünk van hova kéne menni és megnézni!
Ötleteket nagyon szívesen fogadunk sőt el is várjuk

Szállást mi magunk intézünk előre vagy majd megoldjuk valahogy!

Üdv:
LieBiNG
Ha tényleg van eladó csónakod akkor lehet hogy érdekes lenne ha nincs akkor mindegy
Van csónakom Kettő is...motor is van hozzá Megveszitek?
gyere csak! Mit csinálsz?
Minnyá bemegyek
unatkozok!
napot mit csinálsz?
Szép napot!
Jól tetted hogy ide is belinkelted MINDENKI Nézze meg