Igen emlékszem rá!És arra is,hogy volt egy srác akinek gondja volt a motorjával,és két böszme meg nekiállt oltani a srácot rendesen.Na én ezen okból kifolyólag írtam ezt,nekik!De akkor még nem lehetett tudni,hogy ők haverok!Csak nagyképű faszoknak tűntek!De sz.tem a kommentek között nem csak én voltam így.
Ha tényleg eladnád lehet hogy tudnék rá vevőt ha eladó meg minden. Van két pecás haverom. Ha valami méreteket küldesz meg hogy miből van meg a csónak meg ilyesmit. Meg árat ha tényleg el akarsz adni
Szép estét minden kedves motorosnak és fórumozónak!
Yankeee-val beszélgettük, hogy nyáron be kéne szervezni egy nagy túrát! Ez mit is takar? Egész pontosan Magyarország nevezetességeit megnézni, város nézegetés! Tisza tónál 2-3napot eltölteni, hogy részegedni is lehessen! Természetesen a Mátrai szerpentineket sem lehet kihagyni hisz nagyon sokan dicsérik itt a fórum különböző topikjaiban is!
Valaki szívesen csatlakozna párjával az kérem jelezzen Yankee-nak nekem vagy csak itt írja be!
Pár ötletünk van hova kéne menni és megnézni!
Ötleteket nagyon szívesen fogadunk sőt el is várjuk
Szállást mi magunk intézünk előre vagy majd megoldjuk valahogy!
de hol ez a vidi? mait irtál keresem de nem lelem
Este mikor mentek ki? Lehet kinézek!
De no problém!
72 Istibali - február 15. 21:14
-1
Nem lehet komoly a baj,hiszen egy YAMAHA!
Ha Sutyukiszétesikszer vagy Kavazacsi lenne akkor én is aggódnék!
Yankeee-val beszélgettük, hogy nyáron be kéne szervezni egy nagy túrát! Ez mit is takar? Egész pontosan Magyarország nevezetességeit megnézni, város nézegetés! Tisza tónál 2-3napot eltölteni, hogy részegedni is lehessen! Természetesen a Mátrai szerpentineket sem lehet kihagyni hisz nagyon sokan dicsérik itt a fórum különböző topikjaiban is!
Valaki szívesen csatlakozna párjával az kérem jelezzen Yankee-nak nekem vagy csak itt írja be!
Pár ötletünk van hova kéne menni és megnézni!
Ötleteket nagyon szívesen fogadunk sőt el is várjuk
Szállást mi magunk intézünk előre vagy majd megoldjuk valahogy!
Üdv:
LieBiNG