Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Senki nem szeretne túrázni velünk?
Ez így segít?
Hali! Esetleg nem tud valaki K5 GIXXER 600-hoz kipuff összekötőcsőről fotót...méretezve? Nagyon hülye kérdés tudom:)))
azt hittem vetkőzik is de ez sem rossz
Szevasztok!
Mi a helyzet?
Kiderül azt nem tudjuk befolyásolni hogy milyen legyen de mindegy nekem még várat magára az elkészülés pillanata
Jövő héten legyen is jó idő, elvileg hétvégén motorkiállításra megy a győri motoros szekció, jó móka lesz
nem tudom délebre mondták a havat nem ide de ki tudja mi lesz Kanizsán már esik állítólag de passz reméllem itt nem fog . de jövő hétre már jobb időt mondanak
Mi a helyzet Vasban? Győrben k..va hideg van, hónak még nyoma sincs , de azt hajtogatják estére behavazik
Neked is Gaba
Reggelt mindenkinek!
Meg azzal ha kiveteted azt a gyári folytást hogy fel lélegezhessen 98 paci
2utas 75watt(LE) a mélynyomó akkor van rajt a kövér a csajod mert az mélyet nyom. Ezt csak sport kipuffal válthatod ki.
És azt,hogy hány utas a hangfal azt a motoron ülők száma határozza meg,plusz egy mélynyomó hátul.
Nekem csak HangvilláM!
Csááá! Na mivan, megfáztál aztán ágynak estél? Szedd össze magad
Héjj most betegen tutti olyan színed van mint a színhibás kawazacsinak a Cingié legalább ződ igaz azt meg megeszik a tehenek

nem hagyom!
Ohh! Most hogy beteg vagyok és egyedül maradtál ne hagy ám magad! Mindenféle orgona meg robogógyárosok ne szúrkáljanak!
nem bántja nekem a lelkem!
Én olyat tenni? ártatlan vagyok, meg pici ahoz

kiváncsiság képen vetettem fel, hogy mit is takarhat ez! De akkor Te sem tudod az értelmét!
Na látod,én csak addig jutottam el az adatlapon,hogy kinek milyen motorja van és,hogy mi jogon esnek neki a srácnak.Semmi általánosítás nem volt benne,csak felhúztam magam.
Ha a Kawazacsi bántja a lelked,bocs.Valahol itt hallottam az oldalon,a sutyukiszétesikszert meg asszem Yankee koma írásaiban olvastam először.
Azért remélem,ha meglátsz az utcán nem esel nekem,fa testápolóval meg sokkolóval meg ilyesmikkel.
hangfalgyár Én hangdoboznak hívtam, de mint a kettő fasza
Kérdezd Balit hátha tudja
Jó becenév ez mint az enyémre a hangfalgyár meg a hondára a robogó de gondolj mögé amit akarsz de a szétesikszer még ennél is jobban tetszik

Kawazacsi