Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha
ez is szép lesz ahogy látom
Igazad van! Ha nem kell neki a pénz...
Szeva!
Nem! pesten csináltatom! fehérvári irt, de mikor árajánlatot kértem már nem irt többet! Én nem futok utána
Kösz, dobtam egy mailt.
Fasza lett! A fehérvári srác csinálta?
Hali!

37 a dob, de a Te vasadhoz nem tudok hozzá összekötőt, ergo mindenképp faragnod kell sajna. 30 centi hosszú, olyan mint ami a hirdetésben is látható az első fotón. Írj mélt, ha komolyan érdekel a dolog retaeht@gmail, vagy kan.kan.kanyores@gmail
Gyógyujjá vazze
Na csak megdoktornénizett a Möci Héj ki ért a billaegéshez

én nem de majd tanulunk tőled Kiru mester
Halihó! Kezdek kigyógyulni! Ja lehetne mér olyan idő,mehessünk együtt billegni!
az a lengőkar alól kibújós tetszik
Szia! Érdekelne egy carbon dob, úgy 30cm körüli hosszal. Az összekötö cső m,éretét holnap megmérem, bár talán az nem is olyan fontos, vagy esetleg azt csináltatok hozzá, lehet az lene a legjobb ,
Szép lett még majd élőben megnézem ha meghoztad szólj megyek felszerelni segíteni
Áhoj!

Most gurultam a városba egy kicsit, mert nem bírtam már! Kurva jó volt rotyogtatni egyet! Jobban érzem magam!

Minden nap próbálok ránézni a fórumra lehetőségem szerint így hát ha indultok valahová akkor írjátok meg!
Vasárnap megyünk Balatonra a szülinapozni, ha lesz 10 fok és nem esik motorral megyünk kettesbe! Mármint az asszonnyal kettesbe!
Hol csináltatod? gondolom szép összegért
Addig kúráltam, amíg én is lebetegedtem.... Többet biztos nem ápolom!
szeva!
Jöhetsz 110-es tempot tervezünk! túrát nem száguldást! nézelődünk menet közben is!
Jónapokat kívánok!
Áhoj Nektek!

Szét fosta magát a laptopom és nem tudok netezni se fórumozni!

Ha enged az idő én bent vagyok egy tekergésbe mert még teszt időszakban vagyok a ktm-el! 110km mentem eddig! Habár az lc-vel lehet nem tudom tartani a nakedek és sportgépek na főleg az ezresek tempóját!

Jaja! jól bebaszunk! a korlátokat kerüljük
ma kaptam egy ízelítőt a motor fényezéséről! Bázis színek nincs még rajt a lakk, de így is f@sza! Tetszik nagyon!
Hát itt sokminden nem történt ma Portnoy bácsi megint szerel a többiek eltünve

nem baj cingi elmegyünk túrázni ketten az fasza lesz legalább el fogocskázunk
Az nem oké!
Jó lenne ha jönnél! eddig sok jelentkező nincs
Tudom!
Mennék én,de nekem még a jövő bizonytalan.Yankee tudja miről beszélek.Meg lehet,hogy a moci sem sokáig lesz már meg!

Én mondtam vmit utána!
Mindenkit várunk! Természetesen téged is és bnőt is hozhatsz!
Úticélt is lehet mondani! Ki mit akar megnézni!
Azt mondtad én nem mehetek!