Típus szempontból nem tűnik hülyeségnek a Pirelli, az XJ-s kollégák is dicsérgették a fórumon. A méretek: 110/80-17;130/70-18. Az árát is néztem, belefér még a keretbe. Beszéljünk róla. Március 19-21 motorfesztivál, oda még kinézünk, hátha akciózgatnak valamit, ami nekem kell. A láncszettet én is a Louis-ban gondoltam megvenni, azért indulunk a labancokhoz.
Gyerek, neked meg már mondtam, hogy ne gyere hozzán közel motorral, tudod, hogy a Zoli, azon kívül hogy mindig eltéved, vízmániás, a múltkor is majdnem egymásba durrantunk, mert meglát egy folyót, tovat, és már fékez is, hogy megnézhesse. Neki nem is motor kellene, hanem motorcsónak. A kesztyű-vételed nem egy rossz ötlet, aksi nem feltétlen kell, legalább erősödik az Emberem.
Nemtudom nekem egy fél decit sem csip be meg még senkitől nem halottam a Haverok között hogy ilyen lenne pedig nekik is van néhányuknak suzukija (tolmácsolom Liebinget aki annyit mondana rá SUZUKI )
De legyen izlések és ...... nekem bejön neked nem. én mást nem szivessen tennék bele talán még Fuchs -ot de az sem fix. Nálam a
Castrol 8 éve bevált
Látom istenítitek a Castrolt... nekem nem jött be, az egyetlen olaj amit után kell töltenem a két csere között , legalábbis nekem azt nem mondom, hogy másnak nem felel meg, bár több embertől hallottam, hogy nekik is eszi.
Érdekel a Kajdi srác száma, van onnan munkatársam is, lehet ismeri is.
Figyi! Ennél tudok olcsóbban ugyanilyet..nem keresek rajt, csak haver vagy. Másrészt a Tiedbe nem ez az igazán jó, hanem a Castrol Act-Evo
Az is 10W40. a HYO guruk szerint ...márpedig, ha van az országba két ember aki ért ehhez a típushoz, az a Tojás, meg a Kanyar:)))
Héé csak azt ne mond hogy nem élvezted a kompozást! Láttam hogy csöpögött a nyálad mikor már rajta voltunk... Amúgy meg egész télen a térképet tanultam szóval olyan a fejem mint egy gps
ne is mond most 6000nél csere de van haver aki 10000nél cserél azt mondja semmi gurul a vas azt kész telefon nokia mi más a jó ruszkihoz sajna nem volt szerencsém csak a hétvégi hobby rugatásokban. nekem a verda is japó
Egyet értünk Az olaj az Castrol..a telefon Nokia, az autó meg a Lada Ráadásul sztem rohadt rövid a csereperiódus, és azért ezek a motorok, nem versenymotorok...bőven jó ez az olaj. A nyári-téli olaj kérdése meg úgy hülyeség ahogy van.
nekem is mondták már hogy nyári olaj meg hasonlókat én megmondom őszintén most már minden most együtt véve olyan 8 éve használom gond sosem volt. Próbáltam motul-elkezdve mindent az a suzukiban nem rossz de a többi felejtős. Castrol az casrtol. egy időben terjengtek pletykák arról is hogy hamisítják nem tudom mi igaz belőle. De mit nem hamisítanak? Az ár amit írtál nem rossz sőt...
A tavaszi túrákba tessék ilyet is belekalkulálni