Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...
A tavaszi túrákba tessék ilyet is belekalkulálni
Dolgozom neked az ügyön hogy minnél elöbb tudjak valamit irni hogy mibe kerülne meg milyen gumi
Csáó! Klauval itthon voltunk, jobbulást Kirunak, kúráld ki légyszi!
Típus szempontból nem tűnik hülyeségnek a Pirelli, az XJ-s kollégák is dicsérgették a fórumon. A méretek: 110/80-17;130/70-18. Az árát is néztem, belefér még a keretbe. Beszéljünk róla. Március 19-21 motorfesztivál, oda még kinézünk, hátha akciózgatnak valamit, ami nekem kell. A láncszettet én is a Louis-ban gondoltam megvenni, azért indulunk a labancokhoz.
Gyerek, neked meg már mondtam, hogy ne gyere hozzán közel motorral, tudod, hogy a Zoli, azon kívül hogy mindig eltéved, vízmániás, a múltkor is majdnem egymásba durrantunk, mert meglát egy folyót, tovat, és már fékez is, hogy megnézhesse. Neki nem is motor kellene, hanem motorcsónak. A kesztyű-vételed nem egy rossz ötlet, aksi nem feltétlen kell, legalább erősödik az Emberem.
azzal sem volt soha gond!
Megint ez az alkohol gyerekek. Azt hittem már puncit
mindent ami hat!
Szégyelld magad de nagyon Mit töltöttél? ha már nem Castrolt
én nem castrol-t töltöttem tegnap!
Nemtudom nekem egy fél decit sem csip be meg még senkitől nem halottam a Haverok között hogy ilyen lenne pedig nekik is van néhányuknak suzukija (tolmácsolom Liebinget aki annyit mondana rá SUZUKI )

De legyen izlések és ...... nekem bejön neked nem. én mást nem szivessen tennék bele talán még Fuchs -ot de az sem fix. Nálam a
Castrol 8 éve bevált
Ez a gyerek megint nem húzott zoknit az ágy lábára. Jobbulást Kuri úr
Látom istenítitek a Castrolt... nekem nem jött be, az egyetlen olaj amit után kell töltenem a két csere között , legalábbis nekem azt nem mondom, hogy másnak nem felel meg, bár több embertől hallottam, hogy nekik is eszi.

Érdekel a Kajdi srác száma, van onnan munkatársam is, lehet ismeri is.
Hát a jáki fronttal van némi probléma, ugyanis a Kiru beteg. Lázas, köhög..... Hétvégén itthon voltál/vagy?
Persze tudom Actevo X-tra 10w-40est használok bele én is Ezt csak Yankee mesternek linkeltem be... Nah úgy látom te ismered az összes hyo-s főmuftit
Figyi! Ennél tudok olcsóbban ugyanilyet..nem keresek rajt, csak haver vagy. Másrészt a Tiedbe nem ez az igazán jó, hanem a Castrol Act-Evo
Az is 10W40. a HYO guruk szerint ...márpedig, ha van az országba két ember aki ért ehhez a típushoz, az a Tojás, meg a Kanyar:)))
Ez is egész jó áron van még ha a postát rávesszük akkor is. Mondjuk az enyémbe 10w-40 kell az meg 2ezer körül van
Héé csak azt ne mond hogy nem élvezted a kompozást! Láttam hogy csöpögött a nyálad mikor már rajta voltunk... Amúgy meg egész télen a térképet tanultam szóval olyan a fejem mint egy gps
a holnap reggeli viszonlángosra uraim hölgyeim
nekem mondtak olyat is hogy túl jó bele. mondtam olyan nincs .
ne is mond most 6000nél csere de van haver aki 10000nél cserél azt mondja semmi gurul a vas azt kész telefon nokia mi más a jó ruszkihoz sajna nem volt szerencsém csak a hétvégi hobby rugatásokban. nekem a verda is japó
Egyet értünk Az olaj az Castrol..a telefon Nokia, az autó meg a Lada Ráadásul sztem rohadt rövid a csereperiódus, és azért ezek a motorok, nem versenymotorok...bőven jó ez az olaj. A nyári-téli olaj kérdése meg úgy hülyeség ahogy van.
nekem is mondták már hogy nyári olaj meg hasonlókat én megmondom őszintén most már minden most együtt véve olyan 8 éve használom gond sosem volt. Próbáltam motul-elkezdve mindent az a suzukiban nem rossz de a többi felejtős. Castrol az casrtol. egy időben terjengtek pletykák arról is hogy hamisítják nem tudom mi igaz belőle. De mit nem hamisítanak? Az ár amit írtál nem rossz sőt...
Tanakajdon. Prisznyák Andrásnak hívják, ha kell megadom a számát
Én ilyen olajat 2500-ért tudok...de azért kösz Én is ezt használom mióta megvan a motor...sokan fikázzák, de nekem nem kell jobb