Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lízinges
Hát megfutamította a csapatot a szél azért elnéztem káldig kiváncsiságból, hát szerintem simán motorozható idő van, 150-160-ig megeresztettem 1-2 helyen úgy se volt veszélyes de ti tudjátok, majd legközelebb akkor
Nem hiszem! Ez az enyém!
Nem régiben veled találkoztam Ják felé,nem? Többször is láttalak,meg jól is mész hú mehetünk jó kis tempót,aztán valami nem volt f@a 1,3 nyomással első kerékbe nem lehet menni! Igaz akkor ültem először rajt fú de szar volt azt hittem hogy elfelejtettem menni!
Tegnap találkoztam két motorossal, egy szürke z 750 vagy ezer, meg egy cruiserféle, kétszer is, egyszer assze F.csatár felé mentek, estefelé, meg Köszegről Shely felé... ki lehetett? esetleg Kiru?
Tyű,Mz vs Skoda! Bárcsak a teszt driver (Dóri) vezetett,kell oda pilóta!
Köszi Yankee, remélem nem fáradtál sokat, mert időközben találtam egy ilyet: www.motorgumishop.hu, és mivel Bpesten van, fel is tudtam szereltetni az elsőt már. Csak nem tudtam reagálni, mert valaki leverte a netbookom, és szervizben volt.
Az új lánc is fenn van már, csak a hátsó kerék van hátra.
Igen, volt pár ellenörző kör, de még elég hideg van, és az aszfalt is hideg volt, még a 60 ló is eltekerte néha a seggét

Boldog nyulat mindenkinek!
Jó estét! Én mondtam hogy mi a helyzet a 80-as tábla meg a sár a fakitermelés miatt a teherautók felhordják . De ha minden igaz csak pár hétig még aztán végeznek vele onnan kell egy nagy eső ami lemossa aztán mehet a móka csak kell egy ellenőrző kör mielőtt repeszteni kezdesz na joccakát
Ma este voltam kinnt Rohoncom, basszameg tényleg végig 80-as táblák, meg sok helyen sáros az út, de legalább sehol senki nem volt... azért 80-al is vannak fíínom kanyarok
A képet látva valahogy elfogott az irígység...
ugyan ugyan gaba ne viccelj már
Jó reggelt mindenkinek! A 2 vezérgép
És miután összeraktad, tegyél rá Honda matricát, hogy mosolyt csalj az arcodra
Azsé mert én melózok meg szétszedem a motort és mire össze rakom sok-sok napocska lessz
Miért pont húsvétkor kell szar időnek lennie? Ez direkt kitolás, minden esőcsepp rajtunk fog röhögni.....
Szia Yankee! Na úgy van, hogy majd megyek fel és az nekem úgy 180km, de megnéztem megint az időjárást és inkább átteszem két héttel későbbre az utat, mert akkor sütni fog a nap és újra 20fok lesz. Most csak 10 fok körül lenne és borús...jobban szeretek jó időben menni :)
Mi?
Kb 180 km lesz az út :P Lehet Zegről elkísér egy ismerős, kíváncsi leszek milyen lesz :D
Kaposvár-ják? az hány km?
Sziasztok! Szurkoljatok, hogy Szombaton ne essen, mert akkor felmegyek Mz-vel Jákra :) Meg húsvétkor is legyen jó idő, hogy tudjuk gurulni! :)))) Egyébként előre is Boldog Nyulat :)
Katica nem igen jelentkezik, hogy mi a helyzet a motorjával Talpra állt már a gép? Kapott új láncszettet a régi kereplő helyett?
Vagy a húsvétos hosszú hétvégén is csak a piros turbokonzervdoboz lesz hadrendbe állítva?
Gyere a 400-assal ha nem nem kell úgy odalenned a 600-astól, nem sokkal erősebb, csak a fékevesztett láncrecsegés,ropogás miatt hitted eddig azt, hogy ki akarnak a blokkból törni a bent tomboló lovascsordák na de komolyan hétvégén gurulás ok?
Not so
Szevasz!
Itt vagyok!