Azt gondolom:)) Mondjuk már itt volna ám. Csak a kecsej csíkszemű felemelte a szállítási költséget 38 USD-RŐL 70USD-re, ami ugye nem mindegy. Néhány napba tellett, míg kerestem más lehetőséget, de ne aggódj, minden rendben Ugyanaz a dob, ugyanannyiért úton van.
Csak még pici türelem
Köszönöm
Akkor íg már tudom ki vagy , és most a te motorod '"hibájából" kell nekem valami v2-es , b@szott jól szól , elvileg lesz egy Touno, bár a kép alapján amik küldött a srác, kicsit érdekes...
mi a helyzet mik a hírek erre felé. Ha minden igaz nincs komoly baja a motoromnak úgyhogy újra szól majd a 6lövetű reméljük minél előbb kedvez az időjárás nekünk menni valamerre. Addig is szorgosan gépeljetek itt is ott is. Aztán csak össze jön az a gurulás majd előbb utóbb valahogy.
mi a helyzet mik a hírek erre felé. Ha minden igaz nincs komoly baja a motoromnak úgyhogy újra szól majd a 6lövetű reméljük minél előbb kedvez az időjárás nekünk menni valamerre. Addig is szorgosan gépeljetek itt is ott is. Aztán csak össze jön az a gurulás majd előbb utóbb valahogy.
Sasz! Egyenlőre még minden rendben, most épp meló keresés, mert a fizu kevés az aktívabb pályázáshoz, várom már az igazán jó időt, na meg Fortuna asszonykát is jól megb@szom, mert megint nem lett ötösöm
Csak még pici türelem
Köszönöm
A mocival semmi komoly csak még mindig a futómű de azt mondják ez ilyen majd megszokom
LieBiNG itt van?
én vagyok az a barom akivel vasárnap össze hozott az élet
2009.04.18. Kendigről:
szerintem tiszta volt az út errefelé lehet hogy tényleg esett az eső