Uncsi téli estékre,az elvonási tünetek enyhítésére ajánlom mindenkinek a Hosszú motorozás című 7 részes motoros túráról készült filmet.Anno a Dicoveryn ment.Ma vágtam bele nagyon szuper A sorozatnak van egy másik része is annak az a címe hosszú motorozás lefelé
Érdeklődhetsz,csak eddig aszt hittem csak az injektoros érdekel,karbist írtad is hogy nem kell.Fogyasztással tényleg nem foglalkozom,nem szoktam mérni,minek Ha gondolod leírhatom az elmúlt 3év tapasztalatát műszaki szempontból
Az emailemre érkezett válasz, az átképzésekkel kapcsolatban:
"Kérdésére bármely autósiskolában kap választ, a kategória bővítése során úgyis fel kell keressen egyet.
A válaszokat a jogszabályokban is megtalálja: 24/2005 GKM rendelet a közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályairól és a 326/2011 Korm. rendelet a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról idevágó paragrafusaiban.
2013.01.19-től „A” kategóriás vezetői engedélyt meglévő „ Akorl” kategóriával legkorábban 21. éves korában tehet. "
Elmennek a fenébe! Régebben is írtam nekik, akkor egy word dokumentumot küldtek vissza, amiben 3 oldalas választ írtak, részletezve mindent. Ebből én az utolsó 2 sort értem csak..
Érdemes volt megcsinálni a korlátozottat.. Idén akkor jöhet még egy jogsi. Csak azt nem tudom hogy miből ?
Nincs mit tenni, fizethetünk az Állambácsinak!
Az komoly.
A lényeg hogy Ti épségben hazaértetek.
Itt most is havazik, holnapra lesz bőven.
Amúgy hol volt a baleset, az autós büfénél?
Kakasd és Bonyhád közt mindig van valami..
Dúrván lefagyott ma a 6-os voltunk moziba családdal.Haza 2-kor indultunk hóesésbe,Mecsek lefagyva lépésben haladás szó szerint.2-3szor megcsúszás megfogtam,meg az abs Aztán a Bonyhádi emelkedőnél hatalmas kocsisor,gondoltam hogy nagy a baj.1,5-2 óra várakozás frontális baleset.4óra alatt értünk haza Pécsről de épségben
Köszönöm, hogy szóltál! Arról a sötét, talán feketéről van szó ami nem olyan régen érkezett, talán december eleje-közepe tájt ? Őt már azt hiszem láttam, még ár nélkül.
Lenne egy eladó Női Vanucci bőrruhám eladó ill.cserélhető (40-es -42esre csere)
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Ara 15000 huf.
Azert adom el mert vettem ujat.
"Kérdésére bármely autósiskolában kap választ, a kategória bővítése során úgyis fel kell keressen egyet.
A válaszokat a jogszabályokban is megtalálja: 24/2005 GKM rendelet a közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályairól és a 326/2011 Korm. rendelet a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról idevágó paragrafusaiban.
2013.01.19-től „A” kategóriás vezetői engedélyt meglévő „ Akorl” kategóriával legkorábban 21. éves korában tehet. "
Elmennek a fenébe! Régebben is írtam nekik, akkor egy word dokumentumot küldtek vissza, amiben 3 oldalas választ írtak, részletezve mindent. Ebből én az utolsó 2 sort értem csak..
Érdemes volt megcsinálni a korlátozottat.. Idén akkor jöhet még egy jogsi. Csak azt nem tudom hogy miből ?
Nincs mit tenni, fizethetünk az Állambácsinak!
A lényeg hogy Ti épségben hazaértetek.
Itt most is havazik, holnapra lesz bőven.
Amúgy hol volt a baleset, az autós büfénél?
Kakasd és Bonyhád közt mindig van valami..
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ha Pécsen járok mindenképp benézek ;)