Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Tibi!
Tavasszal összejön végre a környék krémje!
Gyureeeee!
Kicsit hülyén néz ki, hogy ehhez gratulálni keljen, de én is megteszem, mert az már egy siker, hogy ebben a tetű országban le tudsz zárni egy hitelt.
Örülök neki, remélem nemsokára megünnepeljük egy gurulással!
Üdv F.Levi !

Ha Pécsen jársz nézz be a motor-haz - ba.
Van ott egy SV, 2006-os 840-ért.
Igaz, N-es, de van rajt fejidom, kis index stb.
A honlapjukon persze nincs fenn
Üdv: Tenkes
Köszi, nagyon nagy megkönnyebbülés.
De nem is a tizenpárezer Ft miatt, hanem inkább lelkileg!
Soha többé!
Gratulálok gondolom nagy megkönyebülés van pár ismerősöm akik anyagi okok miatt hagyták abba de a mai napig epekednek a motorozás után.
Köszi srácok!
Ahogy mondod, soha többé!
Hurrá!
Jó érzés. Remélem soha többet nem állsz szóba vérszopókkal!
Gratula :)
Szevasztok!
Ezúton szeretném tudatni veletek, hogy a mai napon megérkezett a motorom törzskönyve az Erste banktól, mától a moci csak az enyéééém!

Bocs, ha valakit ezzel zavartam.
Nekem is K&N van. 5-6 ezer körül lehet venni hozzá való tisztítót, ami egy tisztító sprayt, és egy olajozót tartalmaz. Nem kötekedni akarok Kekivel, de nekem azt mondták, benzinnel ne tisztítsam. Miután befújod a tisztítóval a szűrőt, hagyni kell 10-15 percig, majd utána vízzel kimosni. És jöhet a szárítás, de nem szabad pl radiátorra tenni, vagy esetleg hajszárítóval gyorsítani a szárítást, hanem hagyni kell, hogy egyszerűen megszáradjon, és utána lehet befújni az olajozóval. A tisztítás általában 3-6 ezer km, attól függ milyen viszonyok között használod a motort. Egy tisztítószettet kb 3-4 alkalomra elég. Én így tudom
Eeeeertem :D
köszi
Itt kapsz hozzá mindent,tanácsot is www.allbike.hu vagy keresd a kutyát a dunaújvárosi vagy zzr-es fórumban
Az A2 kategória az maximum 400 ccm ÉS maximum 35 kW. DE.. nekem nem ez van, nekem MÁR MEGVAN az Akorlátozott, amit idén már nem lehet csinálni, szóval 25 kW, és bármennyi ccm!
K&N
Benzin is bőven megteszi.Milyen szűrőd van?Márka?
esetleg tudsz vmi linket dobni?
Mivel kell kimosni? meg mennyi időnként?
Lehet hozzá kapni tisztító szereket,amivel kimosod,majd kiszárítod aztán spray-vel befújod.
Sziasztok!

Valaki tudna tanácsot adni, hogy sportlégszűrőt hogyan kell helyesen tisztítani, és mivel?
Köszi!
de msot izé már megvan az Ak-d vagy csak most fogod csinálni? Nemértem A2-öd lesz ami 35kW-ig szól vagy meddig ? Mert akkor máris nagyobb a létszám mint 25kW-ban
Na igen, csak a 'Korlátozások' mezőbe be fogják vésni a 182-es kódot, hogy 25 kW-ig szól a jogsid. Vagy annyi, amennyit az új jogszabály enged. Illetve van valami súly/teljesítmény arány, azon is el lehet csúszni igazoltatáskor, igaz marhára nem életszerű, hogy a rendőr az út szélén elkezd a zsebszámológépével egyenletet megoldani
Egyébként szerintem nem szólnának érte, mert Korlátozott jogsim lesz, amit kb beírnak a nagyA helyére..:D Szóval nemtudom.. Idén elvileg már nem lehet csinálni korlátozott jogosítványt. Szerintem talán el is néznék.
Köszi, Főnök! Majd jelezz h mit mondanak a szakik!
hellotok! meg ha már magyar papirost akarsz lefojtatni ugymond h kevés kw legyen a forgalmiba akk sztem meg véglegesen ki is kell vonatnod a forgalomból majd újra forgalomba helyezni v nemtom, majd többiek megmondják! am meg sztem ilyennel hülyeség foglalkozni h lefojtatni! ha nagy köbös supermotoval akarsz motorozni akk vegyél eggyet aztán hajtsad nem jogsival megy azse én 1.5 évig motoroztam jogsi nélkül Rf-e, minden gond nélkül. igaz nem vagyok erre büszke dehát a muszály nagy úr volt!