Az enyémre a K7-K8 ezres gixer lábtartó kerül fel, mivel az a széria 2 kipufogós gyárilag. Úgy tudom, az jó a K6-ra is. De nem olcsó, mivel nagy valószínűséggel párban adják csak. Legalábbis nekem is úgy adták, nem új(!).
Attól függ.
Elég vontatott 60-al tötyögni 300 másikkal.Így lehet le kéne lépni kicsit a mecsekbe.
De attól függ hogy dozer koma jön e balcsin lesz e a nyitó meg a fene tudja.
Rohadt messze van még.
Tibi, nentudod véletlenül hogy milyen lábtartó passzol k6os 600as gixxerre ? Ismerősöm oldalra rakja a dobot de ugye nincs a lábtartón felfogatási pont :( hátsó lábtarto :D
Dehogy van harag :D jól esik hogy te is orulsz neki :)
Zoli, igen lett motor, le kell még papírozni, amit eddig látunk a motoron ugylatszik jo vetel volt. Tavasszal szezonnyito gurulason majd szemrevetelezes :D
Hát vki szakit kéne megkérdezni . Hayabusán volt 4 csavaros ,esetleg Hayabusa összekötővel ha máshogy nem . Esetleg Szombaton megyek Szekszárd felé ,elvihetem !
Elég vontatott 60-al tötyögni 300 másikkal.Így lehet le kéne lépni kicsit a mecsekbe.
De attól függ hogy dozer koma jön e balcsin lesz e a nyitó meg a fene tudja.
Rohadt messze van még.
Ha készlesz márc 15.ig jösz motorozz.hu évadnyitóra ?
És a fehér olyan snassz műmájer szín.
Már csak egy hónap!
Zoli, igen lett motor, le kell még papírozni, amit eddig látunk a motoron ugylatszik jo vetel volt. Tavasszal szezonnyito gurulason majd szemrevetelezes :D
Lehetne már jó idő :)
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Ugye nincs harag?