Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb reggelt! Úgy látom meg is jöttünk a motoros túráról.
Üdv. a mai várható időhttp://www.eumet.hu/magyarorsz... .
Veled hol talizunk
Hali,reggeltájt majd less ide fel mert szar időt mondanak holnapra ha bejön nekik akkor maradunk.Remélem nem
Az jó lessz,de túra lessz nem verseny nemtudom ki mire számit
Szia! Honnan lesz az indulás? Szd. északi Shell kút?
És hol talizzunk?
Ha jöttök ismerek 1 nagyon jó helyet kaja szempontjából, én is becsatlakozok majd.
Vasárnap 09,00-kor indulás a Dunakanyarba.Program nincs,kaja valami útszéli vendéglőben.Akit érdekel írjon rám.
Szia,eső esetén elmarad mert már uncsi hogy az utóbbi időben mindíg ázás a körök vége Dunakanyar a cél 6-oson aztán szentendre fele,kb Visegrád a cél.Nézelődés,kaja kitaláljuk.Indulás 8körül.Majd még írok.
Szia! Én szombaton megyek HOG-ra Alsóőrsre (csak a motoros felvonulásra), és érdekel a vasárnapi motorozás is. Persze csak ha nem esik az eső, mert cukorból vagyok... Indulás, érkezés, program? Vagy majdleszvalami?
Hali!

Nekem sajna ki marad, meloznom kell! Pár embernek megemlítettem, majd lehet jelentkeznek a fórumon.
Vasárnap akkor jön valaki?
Jössz haver ugye?
Benne vagyok bár nekem ez rövid túra lesz
Juni 10-én vasárnap egy távolabbi/hosszabb gurulást tervezünk/szervezünk.Cél Visegrád és környéke,reggel időben indulnánk és estefele lenne érkezés.Nem fogom külön meghirdetni az eseményeknél csak itt akit érdekel figyelje a fórumot aztán egyeztetünk.
Oké akkor szólj a kollégáknak.
Hali!

Nekem jó az időpont!
Aki akar jönni velünk ma motorozni Szekszárd felől, az Pécsváradnál tud csatlakozni hozzánk fél11 fele addigra odaérünk már. Aztán goo Orfű.
Szia juni 10-én vasárnap jó lenne az a túra amiről beszéltünk?
Hali mindenkinek!

Hétfőn kora délután ( JÓ IDŐ ESETÉN! ) tartunk 1 kis közös gurulást! Akinek van kedve csatlakozni, szívesen várom, várjuk a Pláza parkolóban, a hátsó bejáratnál! Találkozó 14:00, aztán közös megbeszélés alapján eldöntjük merre guruljunk!

Üdv.: András
én is ma hallottam
idén nem kellünk a Gemenc kupán
003 elöl-hátul.