Szia,eső esetén elmarad mert már uncsi hogy az utóbbi időben mindíg ázás a körök vége Dunakanyar a cél 6-oson aztán szentendre fele,kb Visegrád a cél.Nézelődés,kaja kitaláljuk.Indulás 8körül.Majd még írok.
Szia! Én szombaton megyek HOG-ra Alsóőrsre (csak a motoros felvonulásra), és érdekel a vasárnapi motorozás is. Persze csak ha nem esik az eső, mert cukorból vagyok... Indulás, érkezés, program? Vagy majdleszvalami?
Juni 10-én vasárnap egy távolabbi/hosszabb gurulást tervezünk/szervezünk.Cél Visegrád és környéke,reggel időben indulnánk és estefele lenne érkezés.Nem fogom külön meghirdetni az eseményeknél csak itt akit érdekel figyelje a fórumot aztán egyeztetünk.
Hétfőn kora délután ( JÓ IDŐ ESETÉN! ) tartunk 1 kis közös gurulást! Akinek van kedve csatlakozni, szívesen várom, várjuk a Pláza parkolóban, a hátsó bejáratnál! Találkozó 14:00, aztán közös megbeszélés alapján eldöntjük merre guruljunk!
Nekem sajna ki marad, meloznom kell! Pár embernek megemlítettem, majd lehet jelentkeznek a fórumon.
Nekem jó az időpont!
Hétfőn kora délután ( JÓ IDŐ ESETÉN! ) tartunk 1 kis közös gurulást! Akinek van kedve csatlakozni, szívesen várom, várjuk a Pláza parkolóban, a hátsó bejáratnál! Találkozó 14:00, aztán közös megbeszélés alapján eldöntjük merre guruljunk!
Üdv.: András