Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerencséd HAVER! .
keki merre lenne a túra?
ja, azt elfelejtettem írni, hogy a szombati napra gondoltam
Esetleg megy valaki valahová motoros találkozóra.....? Pl: Kistelek
Én lehet, hogy elnéznék arra, csak egyedül nem sok kedvem van menni......
Szerinted nem szóltam volna?Szépkártya=habzsidőzsi
és én? HAVER! .
Aug 4 vagy 5 lesz az elektrolit kupa érdekel?De elötte még túrázhatnánk egy nagyot? Valamikor
Valakinek tipp hogy a közelben hol lehet venni elf olajat ? Keverek olaj kellene x2tech
Hello!

Mivel nagyjából mindenkit ismerek innen a fórumról ezért nem hinném hogy innen a lenne az a 2-3 delikvens akik este 10-kb éjjel 2-ig 12421486x elmennek az utcánk előtti kanyarban 600-as ill 1000-es gépeikkel de NYOMATÉKOSAN megkérném őket ha ezt olvassák h ebből ne űzzenek sportot. Azzal semmi gond nincs ha épp túráról/ melóbol jönnek haza de amikor kb félpercenként zúgnak el itt az már kissé idegesitő pláne amikor még álló helyben bömböltetik őket. Ezzel megint az lesz elérve hogy basztatnak majd a rend őrei minket. Ráadásul nem 14-16 éves kisgyerekekről van szó. Eddig se értettem h ide a városban minek nagymotor de ez magánügy... Na písz
Holnap feladom
Már küldöm is ...
kösz...
Az elkövetkező egy hétben biztos nem,utánvéttel 1770-ért elmegy.Ha jó küld el a neved és címed a keki@euromail.hu-ra
mindegy ... megveszem...
hogy tudjuk megoldani ?
posta?
Baján nem jársz?
a 16.5 az magas , és nem fér be az ülés alá....
16,5cm magas,13cm széles az eleje,9cm széles az oldala.
oké...
akkor várok ...
Hi Aya,
Írtam...
esetleg ha véletlen jársz Baján vagy a környékén , akkor összefuthatunk . és akkor nem kell postázgatni ....
oké ...

köszönöm ...
Szia,posta megoldható de akkor minden nyílást le kell ragasztanom,méretét megírom holnap egy 1000rx-ben volt azt nyektettem vele.Nem merül le,mint ahogy írtam 2éves.Holnap megírom a méretét.
el is postázod ?

mert akkor érdekel...

meddig bírja töltés nélkül ?
értem ez alatt , hogy bírja a hosszú indítást , ha 3 hétig áll a motor?
illetve a méretét jó lenne tudnom (hossz-szél-magasság) hogy be fér -e a 919-esbe....

kösz a válaszokat ...
Sziasztok van egy 12V-os savas aksim 2éves 1000 motorból lett kivéve,hosszú indításokat is bírja jelképes 2000ft-ért ha esetleg valakinek s.o.s. kéne Szekszárdon átvehető.
Szia már nincsen,Pécsen van a mega-motors,Red baron után nemsokkal bal oldalon befele.
Sziasztok.

Szekszárdon van Honda motor szervíz?
Valaki most egy órán belül Orfű körre?