Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz mindkettőtöknek
A Dombi is megcsinálja, az 56-os körforgó a deltánál.
Kerestelek ma egész nap telefonon de nem voltál elérhető megváltozott a számod?
Csányi gumis szölőhegy fele jobb oldalt.
Szekszárdon merre van olyan gumis ahol motor gumit is csinálnak? ott kint az Obi felé van egy tudom de oda többet nem megyünk, másikról tudtok valamit?
azt nem tudom enyire nem mélyültem bele a dologba, csak sátor meg alkohol meg ilyenekbe, szerintem nem lesz limit. De majd beszélek Gabival
Én úgy tudom h szabályozzák mindig a pályán lévők létszámát, de szóljatok ha tévedek...20-25embernél tuti nem engednek fel többet egyszerre. Ha valaki lejön beengednek egy másik motorost helyette.
hát figyelj sok rotyogós van... most lejön 100 rotyogó abból tuti hogy nagyon sokan fognak pályázni és amikor fasza lenne az idő ott fognak körözgetni aztán szlalomozhat közöttük az ember, meg lesz egy két kötsög mint ahogy szokott lenni és miatta dobod el a gépet akkor tisztán megéri a pályázás
Több ezer
mi megyünk de csak autóval... motort nem viszünk mert darabokban van, talán 1 robeszt viszünk szépség versenyre. de a pályázással én elgondolkoznék amikor akár több száz motoros felmegy a pályára balesetveszélyes egy kicsit
Igen most
Kinek van kedve egy kis Kecsóring-hez?

Megrendezésre kerül egy robogós esemény, ahol pályázni is lehet majd szombaton. Mindössze 1500ft-ért... Szinte egész napon keresztül. És nagymotorokat is várnak szeretettel! Szerintem ennyiért a hülyének is megéri.

Én biztosan menni fogok (Mohácsról indulok) már előző nap délután (péntek délután jún.29.én). Lesz sátorozási lehetőség.

Akinek van kedve csatlakozhat hozzám/hozzánk, Soltvadkert felé fogunk menni Kecel stb.. Élménydúsabb lenne többen.

írjatok e-mailt ha érdekel ott összebeszélünk..
Szülinapos fent leszel MSN-en valamikor?
2012. 06. 29. - DRÁVA-PARTI MOTOROSTALÁLKOZÓ BARCS JÚNIUS 29.-30.
Fellépő zenekarok:
Péntek:
-Konoxid
-After-Roll
-Motörazor
-Tres Hombres Band

Szombat:
-Trozonblock
-Detonic
-Cool Head Klan
-Rockin' Rockcats

Vetélkedők, felvonulás, Miss Dráva Part: pénzdíjas fürdőruhás szépségverseny...stb

Belépő: 1000FT/2nap, 800FT/szombat
info:3630 494 1156
Ezt inkább privátban
lehet már gratulálni "motorszerelő" úr
Sziasztok!

120- 180-190-195-200as vágott slickek(több típus) mellett vannak 160/60as gumik is - elsősorban szupermotyóra!
Ha érdekel valamilyen gumi, elérhetőség az adatlapomon!
Hát nem sokat adtam volna érte, hogy nem áztok szarrá. Biztosan szuper volt! Azért némileg kárpótolt tegnap Alsóőrs, de szívesen gurultam volna ma is! Egyébként Orfűre jöttök majd?
Haver figyeled az uccsó képen a japók ellepték a fellegvárat
Szuper volt pár kép ízelítőül
Mi most jöttünk meg Kekivel , Hála Istennek nem áztunk meg szuper volt.Dunakanyar-kaja-vár-viaszbábuk meg mi egymás és 51-en hazaveretve!
Mert mi a helyzet?

Hamarosan indulnék felétek Kaposvárról.