Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindegy majd legközelebb,az a helyzet hogy elég időben a kilátónál volt a csapat,már aki jött.kb negyed kettőig vártunk,és mivel nem láttuk értelmét tovább várni nekivágtunk.
Azt a videót rakom majd föl amelyiken majdnem eldőltem megfordulás közben,had nőjön a "presztizs"
Hoppá :D
Nem akarom fényezni a cimbit, DE aki ennél mélyebbre borít egy ekkora lovat, annak minden tiszteletem az övé
Nem tudom hogy tesz e fel videót a tube ra, de ezt látnotok kéne!
Mintha örökké itt motorozott volna, karistol, nyikorog, csattog minden élmény volt filmezni!
Köszi kiskecsi!
Arról volt szó hogy 1 óra után indultok Szekszárdról.Mi 2 órakor ott voltunk a kúton.A kutas csaj azt mondta hogy háromnegyed 2 kor ment ott el 6 motoros és lassítottak is.45 perc alatt odaértetek Szászvárra?
De a lényegen nem változtat.
Azért mi sem mentünk haza
Voltunk Pécsen is Orfűn is de mégis elkerültük egymást.
Annyi eszünk persze nem volt hogy elkérjük egymás telószámát
Baeg mi ott voltunk k.b.: 14:10 kor.
Kérdeztük a kutas hölgyet, voltak e itt néhányan, akik lassítottak, v ilyesmi?
Azt mondta voltatok, na akkor elindultunk mi is.
Ahogy mondod, nekem is 202 km lett a vége!
És egy sajnálatos dolog a végére: hazafelé Zobákon szemtanúja voltam egy kicsúszásnak.
Egy RSV s arc próbálta befogni kiskecsi barátomat, aztán majdnem sírás lett
Szerencsére semmi komoly néhány karc, meg ilyesmi..
Nem voltatok a benzinkútnál na mindegy amúgy is alig voltunk,pedig állítólag sok ember jött volna.6motor 8 motoros több mint 200km.Szerintem jó móka volt
Jó karika volt
Hol a videó HAVER!
Fuck Yeaahh
Szót se többet róla
Amen
Akkor mondjuk a benzinkútnál beszálltok a vonatba Út szélén megállunk míg beálltok a sorba aztán tűz tovább.
Mi újság a rendszámmal kapcsolatban?
Megtaláltátok?
Az igazi mulatság úgyis onnantól kezdődik
Zobák forever love
Heló!
Eddig úgy van, hogy mi Szászváron csatlakozunk kiskecsivel,
mert a melóból már nem érnék be Szekszárdra időben.
Szóltam egy DRZ s cimbinek is, de mint oly sokan, ő is ballagásra megy..
Sebaj, már alig várom a közös motorozást!
Szivessen,holnap jössz ugye?Este feljössz msn-re egy kicsit
Köszi megkaptam
Nemtudom,az a helyzet hogy nem én kezdtem szervezni,csak segítettem benne illetve megkért Dió legyek a felvezető.Imádok motorozni és nem szerettem volna ha elbukjuk ezt a talit ezért írtam hogy mégis legyen és menjünk úgy ahogy megbeszéltük.Igazából lövésem sincs mennyien leszünk Azt sem tudom hogy megállunk-e valahol nem tudom lesz-e igény ilyenre Ha esetleg úgy alakul hogy nagy hirtelen összejöttök páran akkor egyeztessünk. küld el a számod mailben a zoli_motor@freemail.hu-ra aztán holnap délelőtt felhívlak.
Mikorra érnétek Pécsre? lehet csatlakoznék hozzátok valamerre!
csak még azt sem tudom hol tudnék:) ha esetleg megálnátok valamerre itt pécsen is akkor lehet innen is csatlakoznának páran!
pécs és környékieknek is be lehetne írni!
Köszi az infót ezt nem tudtam akkor valószinü az lesz.
Miért nem mentek a 6os főúton végig? az sorba van kötve és egészen ki visz Uránvárosba ahol csak fel kell kanyarodnotok az Orfűi útra!
13.00 találka egy kis beszélgetés ismerkedés aztán szerintem 13.15-13.30 indulás
Hánykor lenne kilátótól indulás?
Mindenkinek!A szombati útvonal változatlan marad,Kilátó-Szálka-Bonyhád-Nagymányok-Szászvár-Zobák-Komló-Me
cseki pihenő(mánfa)-Pécs-Orfű Arra gondoltam hogy Pécsen a lámpák ne nagyon szedjék szét a csapatot mehetnénk az elkerülőn ott csak 2 lámpa van A másik páran kérdezték hogy ilyen meg olyan motorral jöhetnek e?Szerintem igen mivel nem versenyről van szó hanem túráról A végcél az Orfűi tó végén lévő nagy parkoló,leghátul.Ott megbeszélnénk kb mikor lenne a tali és ugyanazon az úton visszamotoroznánk.Ha valakinek kérdése van tegye fel ha tudok válaszolok,bár én is csak improvizálok