Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombatra hozom a Duki service kontaktját
Küldöm a videót.Bocs de sok volt a dolog
Szombatra épp csak 2 ballagási meghívóm van, 10-kor Baja, du. Félegyháza.
Azért remélem Nektek összejön egy jó kis motorozás! Szép időt, és széles utat!
Hát ilyen pechet
én még soha nem hagytam el rendszámot eddig, képzelem milyen kibaszott érzés lehet
A 7végi menésre kiskecsi és jómagam nagyon szívesen mennénk, feltéve hogy melóból időben hazaérek (necces)
Talán addigra egy kis pénz is áll a házhoz
így nem okoz gondot a tankolás
Csá Herr Weisz (don Kanyar )
Postafiókom rendületlenül várja a videókat
Én ott leszek + egy fő
Én adom az ötleted!
Sziasztok,sajnálattal olvasom a történteket Én személy szerint azon vagyok hogy legyen közös gurulás. Maradjunk annyiban akit érdekel a dolog az jöjjön szombaton 1-re a kilátóhoz aztán motorozunk egy jót Lemegyünk Orfüre a korábban egyeztetett útvonalon.Azért remélem összejövünk egy páran.Akit érdekel írjon már rám ide hogy képbe legyek,vendéglőt +ilyesmit nem fogok szervezni gondolom 1-2 óra kötetlen foglalkozás mindenkinek megfelel ha valaki éhes vagy csak pár kört akar menni
Én azért javasolnám nagyon sokan vagytok onnan beszéljétek meg.
Nem mondod elmarad? :O Pedig nagyon rákészültünk már....basszus :( Sajnálom.

Akkor kinek van esetleg kedve kiruccanni még Orfűre? Mohács-Orfű?
A másik probléma elhagytam a rendszámom............ így aztán amíg meg nem lesz, v nem csináltatok újat addig nem tudok motorozni.
Üdv!
Az 5. ére tervezett túra részemről és a pesti részről elmarad érdeklődés hiányában.
Sajnos nagyon sok résztvevőnek programja így aztán innen nem lesz indulás.
Sziasztok akkor érdeklődnék a Budapest Orfű gurulásról,hogy ha tudok menni akkor 10:45 Nyugati az indulás?És az nagy baj , hogy nincs még motoros ruhám .Honda CBR 600 motorral mennék.És ha valaki megy Nagykáta felől akkor jó lenne mert akkor nem kell egyedül mennem.Ja és jelentkezni kell vagy csak meg jeleni?
Menet közben nem hiszem hogy láttalak,de egy ilyen gép ott áll egyedül a Zobák előtti köves pihenőnél.
De akkor az nem Te voltál...
Igen, a hely az stimmel . Csak a kilátóhoz mentünk, aztán visszafelé meki, és haza. Ma pedig Váralja, Mánfa, Bonyhád útvonal volt, és haza. Szombat-vasárnap-hétfő 1100 km.
Szombaton mindenki aki tud hozzon kamerát,vagy fényképezőt,hogy minél több kép készüljön.Estleg pár jóképeségű videó
Jaja! Jól néz ki!
Erről beszéltem ez nem annyira jó cafe-racernek viszont ennek az 550-es változatából szépeket láttam
HAVER
jaja
Akkor benéztem A kilátó alatt a buszmegállónál volt ez a nagy kanyarban ugye Csak Szekszárdig jöttetek?
Nem, R1 nem volt. 3 GSXR-el voltunk.
Akkor legközelebb neked a kékes lessz
Nem a kilátótól indultunk de voltunk Zobák fele de nem álltunk meg csak Orfün.menet közben láttad mert akkor az én voltam.
Gondoltam hogy ti vagytok 3 motor volt egy R1 is talán ha jól tévedek