Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap láttam egy ugyan ilyen VFR-t Zobák előtt.Ott volt talán a gyülekező?
Meg-meg .
Megszólalt a fejedben hang, hogy újratervezés
Király volt csak az egyik kanyarban elmentem vadászni de aztán visszafordultam .Keki meg is talált. Lemaradtam mint a borravaló .De majd legközelebb .
Láttam a "kis" csapatot . Mi is voltunk Szekszárdon a kilátónál, csak mi pont akkor mentünk el, amikor Ti talán mentetek fel. Vasárnap is találkoztunk szekszárdi motorosokkal Szekszárd-Siófok között, ők mentek Tihanyba, mi meg Sümegre.
Holnap átküldöm mindenkinek Király volt kis bemelegítés a szombati összeröffenés előtt.
Keki! Küld majd a videót!
volt!
akos0826@freemail.hu

Jó kör volt!
Orfűi túràn milyen àtlag tempoba szeretnetek menni? Lehet en is eljonnek csak 110 fölött tartósan nem tudok menni
Akkor lehet, hogy osztálytársam leszel mert erősen gondolkozok a 2. szakmán és hát most megy a vacilálás hogy melyik legyen.... Egyébként azt nem mondták, hogy mennyit kéne fizetni félévente? Mert ha jól tom neked is van már 1 szakmád és a 2. már nem ingyér van sajna
keki!
Igen kb akörül voltunk ott, de itt a felvonuláson közel 130 motoros volt! Szép látvány lehetett végig nézni az egészet, én mentem legelöl, néha nézegettem hátulra, de sose láttam a végét:) és nem azért mert levoltak szakadva :P
Szia kb mikor lenne jó az indulás?
Láttalak titeket jó sokan voltatok,kint voltam a tanyámon szekszárd és Várdomb között.2körül voltatok arra ugye?
Nagyon szépen köszönöm még egyszer mindenkinek! Körülbelül 120-130 motoros vett részt a felvonuláson! Szezonzáró gurulást is szeretnék szervezni, kicsit még odébb van, de itt mindenképp megfogjátok találni!
Minden jót, aztán ha valaki gurulni szeretne és ír ide az oldalra, szívesen elmegyek!
Feked-Mohács-Szekszárd útvonal elég jól bevált ma :P fasza az út nagyon.

Holnap aki megy Mohácson át a pécsi szezonnyitóra írjon aztán akkor csatlakoznék Mohácson.
Sziasztok!

Szombatra jó időt mondanak, ha van kedvetek akkor csatlakozzatok a Szezonnyito guruláshoz, eseménynaptárba megtaláljátok 28.-ai nappal!

Minden jót
Vasárnap hívlak
Okés! Mehetünk!
Hétfő délután ráérsz egy esőmentes motorozásra HAVER!
Délután akkor gurulhatnánk egyet Mecsek pl
Viktor, akkor majd kereslek könyvekért meg jegyzetekért
30.-án hétfőn ráérek! Akkora még jó időt is mondanak!