Láttam a "kis" csapatot . Mi is voltunk Szekszárdon a kilátónál, csak mi pont akkor mentünk el, amikor Ti talán mentetek fel. Vasárnap is találkoztunk szekszárdi motorosokkal Szekszárd-Siófok között, ők mentek Tihanyba, mi meg Sümegre.
Akkor lehet, hogy osztálytársam leszel mert erősen gondolkozok a 2. szakmán és hát most megy a vacilálás hogy melyik legyen.... Egyébként azt nem mondták, hogy mennyit kéne fizetni félévente? Mert ha jól tom neked is van már 1 szakmád és a 2. már nem ingyér van sajna
keki!
Igen kb akörül voltunk ott, de itt a felvonuláson közel 130 motoros volt! Szép látvány lehetett végig nézni az egészet, én mentem legelöl, néha nézegettem hátulra, de sose láttam a végét:) és nem azért mert levoltak szakadva :P
Nagyon szépen köszönöm még egyszer mindenkinek! Körülbelül 120-130 motoros vett részt a felvonuláson! Szezonzáró gurulást is szeretnék szervezni, kicsit még odébb van, de itt mindenképp megfogjátok találni!
Minden jót, aztán ha valaki gurulni szeretne és ír ide az oldalra, szívesen elmegyek!
Jó kör volt!
Igen kb akörül voltunk ott, de itt a felvonuláson közel 130 motoros volt! Szép látvány lehetett végig nézni az egészet, én mentem legelöl, néha nézegettem hátulra, de sose láttam a végét:) és nem azért mert levoltak szakadva :P
Minden jót, aztán ha valaki gurulni szeretne és ír ide az oldalra, szívesen elmegyek!
Holnap aki megy Mohácson át a pécsi szezonnyitóra írjon aztán akkor csatlakoznék Mohácson.
http://www.bikersopenair.hu/
Szombatra jó időt mondanak, ha van kedvetek akkor csatlakozzatok a Szezonnyito guruláshoz, eseménynaptárba megtaláljátok 28.-ai nappal!
Minden jót