Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,tervezet motorozást a hosszú hétvégén?Melyik nap érsz rá?
Az vagyok, vagyis annak tanulok én is jelenleg, első év, aztán még a jövőév és finitó :D nem rosz, és szeretem :D meg jó szakma de nem is könnyű!
SziasztoK!Van Kawasaki z750 re eladó yoshimura dobom, ha esetleg valakit érdekeln írjon nyugodtan!:)
Gépgyártás-Technológiai Technikus, szép neve van !
Jöhetsz bármikor
Bárhol Csak vigyél valamit, amivel lezárod, meg nem árt ha úgy állsz meg, hogy az ablakból rálátsz.
suli előtt motorral hol lehet parkolni?
mikor vagy bent boltban? héten mennék megnézni indexeket 1 pár kellene ovális kicsi
Lassan nekem is. Kezdődik a C és a C+E. Na és mi jót fogsz tanulni
Nem rendszer, hanem csak slip-on Örülök, hogy idetaláltatok
stílusosan beparkoltál
Technikumba jelentkeztem, szeptemberbe irány vissza az iskolapadba
Ja ja
Szép helyen élsz.
Nekem Mohács nagyon szimpi
HomeSweetHome.. :D mármint nekem.
Ákos a fél suli a motorodról beszélt
Úgy bizony.
Ha jól emlékszem neked is Yoshimura dob, vagy rendszer volt/van a vasadon ugye? A kolléga neve Szijártó Imi.
Micsoda memória
Az amúgy lehet, hogy mi találkoztunk cirka két éve (2010 június eleje körül) a szálkai strand és a Szálka-Bátaszék-Bonyhád kereszteződés közt? Ti négyen voltatok három motorral, volt egy SV, meg egy sárga DRZ (Csizmadia vagy Szíjártó volt a kollega neve , és talán mucsfai volt ) meg még egy. Jöttetek haza a faddi találkáról. Mi ketten voltunk, innen egy ember, akkor még CBR 125-tel, és én a DRZ-vel.
Itt néhány kép:
Akkor mi még örülhetünk, hogy Mohácsról hazaértünk szárazon
Hezitáltam is rendesen, hogy elinduljunk - e egyáltalán.
De aztán k..va jól sikerült! Annyira, hogy pár nappal később megismételtük még egy haver társaságában, így már 3an, és persze ugyanolyan kérdőjeles időjárásban
Hazafelé cserélgettük egymás gépét, franyesz volt!
Nem volt hova visszafordulni hazafele mentünk ez a Bács megyei oldal 51-en jöttünk lefele Dusnoki körforgótól(M9) szinte teljessen vizes útfelületen de eső nélkül,odáig minden rendben volt.Van ilyen induláskor egyépként napsütéses idő volt igaz voltak felhők.Ez van
Van némi szó ismétlés ebben, bocsi fáradt vagyok..
Én a helyedben itt biztos vissza fordultam volna!
Nem lett volna az a pénz, amiért ebbe bele mentem volna!
Na, de Ti nem vagytok papírkutyák, mint én..
Hali!

Valaki megy a 28.-án a pécsi gurulásra?
Tényleg akkor kell motorozni, amikor jól esik