Én Bajáról akartam elmenni a Szekszárdi kilátóhoz(csak úgy), de annyira változó volt az időjárás, hogy végül nem indultam el. Hogy jól döntöttem vagy sem.....
Igaz, hogy így nem áztam el, de nincs bennem a motorozás élménye sem.
keki, atanaram .....
Sziasztok lenyomtunk Atanaram kollégával egy 160km-t bajáig nagyjából minden rendben volt de a hídnál koppant az állunk illetve a híd után,jégeső,szél és brutális eső.Azt hiszem megütöttük a szarrá áztunk szintet A fotó a hid Bajai oldalán készült,még szárazon
Tudom páran már olvastátok, csak azért kiírom még egyszer, mert 1 hét és itt van a 28.-a, remélem minél többen leszünk és addig csak gyűlünk!
esemény kezdete: 2012. április 28. 12:00
esemény vége: 2012. április 28. 16:00
helyszín: 7634, Pécs, Makay u. 13. Jysk parkoló. Uránváros, Praktiker mellett.
2012-ben szeretném megrendezni ezt a figyelemfelkeltő motoros demonstrációt Pécs belterületén. Természetesen ahhoz, hogy hatásos legyen a figyelemfelkeltés, Rátok szükség van, mivel nélkületek a rendezvény sem valósulhat meg! Célunk, hogy felhívjuk az autósok, kamionosok figyelmét arra, hogy itt a tavasz, kezdődik a motoros szezon, ami azt jelenti, hogy mi motorosok visszatérünk a közutakra! Arra való tekintettel, hogy a tél hosszú volt, az autósokat, kamionosokat rendszerint váratlanul érinti a motorosok megérkezése a közutakra, így a tavasz egy jóval balesetveszélyesebb időszak mind az autósokra és mind a motorosokra nézve is. Célunk felhívni a figyelmet a fokozottan óvatosabb közlekedésre. A „Szezonnyitó motoros guruláson” mindenki saját felelősségére vesz részt, én nem vállalok senkiért sem felelősséget. Valamint a KRESZ szabályainak maradéktalan betartására kérek mindenkit. Rendőrség felé is be van jelentve. Kapunk felvezetést, útlezárást, 1 sáv a folyamatos haladásért biztosítva lesz, lámpák kikapcsolva, kereszteződések lezárva lesznek!
2012 Április 28 ( Szombat ) találkozó: Pécs, JYSK parkoló, ( 6-os út mellett, Tesco -- Metro -- Praktiker -- JYSK ) 7634, Pécs, Makay u. 13.
Útvonalterv:
12:00 Találkozás a JYSK parkolóban, tervezett 12:30 indulás!
6-os főúton végig a Budai vámig. Makay István út -- Nendtvich Andor út -- Athinay utca -- József Attila utca -- Rákóczi út -- Zsolnay Vilmos utca.
Ezután egyéni programként Szekszárd, Mohács és vissza Pécs. Egy közös gurulás a szép tavaszban!
Várok minden motorost akinek fontos a biztonság, megmutassuk magunkat, hogy itt vagyunk! Jelentkezzetek!
Mi is beletettünk közel 200 km-t a vasakba. Szekszárdi kilátó, aztán Bonyhád,a mol kúton egy jégkrém , és irány Szálka, és haza.
Szerencsére minket is elkerült az eső .
Na azt hiszem most már nyugtával dicsérhetem a napot.
El rotyogtunk Mohácsra - Mucsfáról Bonyhádon és Szálkán át .
Hogy micsoda fincsi aszfalt van arra felé
És még a moslék eső is elkerült minket.
Szevasztok!
Egészen véletlenül nincs egy sámán/táltos ismerősötök Szekszárd környékén?
Kezd tele lenni a ... ezzel az időjárással
Szóval Május 5. az új időpont?
Sebaj! Addig még szólok pár motoros cimborának!
Ha még sem lesz kedvezőtlen időjárás, akkor remélem itt találkozunk Április 28-án. Aztán mi Pécsiek utána megyünk Szekszárd-Mohács-Pécs túrára, remélem csatlakoztok hozzánk, maximum utána leváltok Szekszárdnál (otthon) vagy végig jöttök velünk és majd Pécsről hazamentek!
Bővebben itt mindent megtaláltok, ha egyéb kérdésetek van, akkor az adatlapomon megtaláljátok az email címemet! http://www.sportmotor.hu/motor...
Üdv!
Az új időpont jövő hónap 5.-e!
Hétvégére ismét kedvezőtlen időjárás várható, illetve ebben a hónapban szinte végig.
Továbbá nem akarom hónap végére tenni a túrát, mivel sok ember ilyenkor már nem engedhet meg magának egy ilyen kiruccanást.
Megértéseteket köszönöm!
Igaz, hogy így nem áztam el, de nincs bennem a motorozás élménye sem.
keki, atanaram .....
UI.:Egy jó tanács :Mindenki vigyázzon nehogy az Őrangyalát lehagyja!Ez fontos!
Na napos időt mindenkinek .
esemény kezdete: 2012. április 28. 12:00
esemény vége: 2012. április 28. 16:00
helyszín: 7634, Pécs, Makay u. 13. Jysk parkoló. Uránváros, Praktiker mellett.
2012-ben szeretném megrendezni ezt a figyelemfelkeltő motoros demonstrációt Pécs belterületén. Természetesen ahhoz, hogy hatásos legyen a figyelemfelkeltés, Rátok szükség van, mivel nélkületek a rendezvény sem valósulhat meg! Célunk, hogy felhívjuk az autósok, kamionosok figyelmét arra, hogy itt a tavasz, kezdődik a motoros szezon, ami azt jelenti, hogy mi motorosok visszatérünk a közutakra! Arra való tekintettel, hogy a tél hosszú volt, az autósokat, kamionosokat rendszerint váratlanul érinti a motorosok megérkezése a közutakra, így a tavasz egy jóval balesetveszélyesebb időszak mind az autósokra és mind a motorosokra nézve is. Célunk felhívni a figyelmet a fokozottan óvatosabb közlekedésre. A „Szezonnyitó motoros guruláson” mindenki saját felelősségére vesz részt, én nem vállalok senkiért sem felelősséget. Valamint a KRESZ szabályainak maradéktalan betartására kérek mindenkit. Rendőrség felé is be van jelentve. Kapunk felvezetést, útlezárást, 1 sáv a folyamatos haladásért biztosítva lesz, lámpák kikapcsolva, kereszteződések lezárva lesznek!
2012 Április 28 ( Szombat ) találkozó: Pécs, JYSK parkoló, ( 6-os út mellett, Tesco -- Metro -- Praktiker -- JYSK ) 7634, Pécs, Makay u. 13.
Útvonalterv:
12:00 Találkozás a JYSK parkolóban, tervezett 12:30 indulás!
6-os főúton végig a Budai vámig. Makay István út -- Nendtvich Andor út -- Athinay utca -- József Attila utca -- Rákóczi út -- Zsolnay Vilmos utca.
Ezután egyéni programként Szekszárd, Mohács és vissza Pécs. Egy közös gurulás a szép tavaszban!
Várok minden motorost akinek fontos a biztonság, megmutassuk magunkat, hogy itt vagyunk! Jelentkezzetek!
Üdvözlettel:
András
indexet meg majd bemegyek megnézem valami olcsóbb kéne mert eléggé fogyóeszköz lett
Ígértem nektek anno képeket a kis ZZR-ről, hát most jutottam addig hogy feltöltsem őket.
Íme:
http://www.sportmotor.hu/motor...
és véletlen nem tud valaki olcsón kis indexeket?
Vagott slickek, kozepen 4-5-6mm melyseggel eladoak egyesevel vagy szettben. Bovebb info/elerhetoseg az adatlapomon.
Szerencsére minket is elkerült az eső .
El rotyogtunk Mohácsra - Mucsfáról Bonyhádon és Szálkán át .
Hogy micsoda fincsi aszfalt van arra felé
És még a moslék eső is elkerült minket.
De lesz..om! Mi akkor is megyünk ma!
Kinézünk a kilátóhoz délután.
Egészen véletlenül nincs egy sámán/táltos ismerősötök Szekszárd környékén?
Kezd tele lenni a ... ezzel az időjárással
Szóval Május 5. az új időpont?
Sebaj! Addig még szólok pár motoros cimborának!
Bővebben itt mindent megtaláltok, ha egyéb kérdésetek van, akkor az adatlapomon megtaláljátok az email címemet!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Az új időpont jövő hónap 5.-e!
Hétvégére ismét kedvezőtlen időjárás várható, illetve ebben a hónapban szinte végig.
Továbbá nem akarom hónap végére tenni a túrát, mivel sok ember ilyenkor már nem engedhet meg magának egy ilyen kiruccanást.
Megértéseteket köszönöm!
Tudnál írni egy üres e-mailt nekem a takarojani@gmail.com címre? szeretnék kérdezni néhány dolgot:)
Köszi;)