Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt (Szekszárdon) most esik kicsit .... :( ilyen lesz egész nap ....
Itt Baja környékén nem esik, szélcsend van, de a napot nem látni, és ma erre nem is fogjuk, mert felhő az van bőven . Ha nem fog esni, én elnézek a szekszárdi kilátóhoz 1 óra körül.
Nekem jó a jövő hétvége is.Esetleg ha mégsem esne lenne kedved a környéken egy laza guruláshoz.
Remélem, jövő héten is mindenkinek el tud jönni!
Nagyon sajnálom! Jövő héten majd bepótóljuk!
Okés!
Akkor jövőhéten!
Egy foltban látni a napot Megnyílta a Mennyek kapui
Na jó, akkor is elég sz.r idő van
Ez így van ahogy leírtad, ezért a mostani, és a közelgő időjárás miatt a túrát 2012.04.14. én tartjuk meg!
Sziasztok! Erre Tolna felé kicsit borult az idő 10 fok van, szélcsend
Bonyhádtól pár kilóméterre szemerkél az eső.
A szél nem fúj, de ocsmány az idő.
Szerintem sem kéne erőltetni, mert nem egy-két falut jönnétek.
Talán egy hét múlva több szerencsénk lesz.
És hát ugye a Mecseket esőben ostromolni elég balga ötlet..
Sajna tényleg úgy tűnik, hogy elég sok csapadék jön NY-DNY felől.
Még várok 1 kicsit az isteni csoda miatt, mert itt pesten ragyogó napsütés van.
Jó reggelt!

Holnapra jobb időt mondanak, de mehetünk ma is. Ha meg lesz tartva a találka én ott leszek!
Nálunk Dunaújváros környékén szépen indult a reggel, de most hűvös és boróngós az idő és úgy néz ki, dél felől eső várható.
Elméletileg arról jön mentünk volna mi is de nem akarjuk megkockáztatni mecseki motorozást esőbe az akkor jó ha száraz az út helyette felnézünk dobogókőre mert még arrafelé süt a nap és csak késő délután éri el eső a főváros környékét....
Mit gondoltok elvonulóban vagy közelgőben van arrafelé az eső?
Néztem Pécs környéki kamerakémet sajnos arra nagyon borongós esős idő van
oké
Reggel csörrenj rám hogy egyeztessünk időjárás ügyileg.
Rendben
Szekszárdra elmegyek biztosan(ha idő is engedi), de tovább nem hiszem hogy el tudok menni, mert sajna időhöz vagyok kötve.
Ha van kedved csatlakozz hozzánk holnap reggeltájt kiderül lessz-e valami a régóta szerveződő túrából
Csávoly (Baja mellet)
Merre laksz?
Bakker...... holnap készülök Szekszárdra, de sajna itt mst elég gatya az idő. Mst kezd szemerkélni az eső is. De bízom benne, hogy holnapra ez jó irányba változik.