Nem akarok bele kotnyeleskedni de ott voltam Gyure-val amikor mesélte a ZX14-es tulaja hogy amerikai szabványos Yoshimore kipuffok voltak a gépén(ott álltunk mellette) és bizony nem volt "e" jelzés és le is kaptál a rendszámot és most neki is saját maga által gravírozott táblácska fityeg a dobokon.
De a "furulya" vagy "hang tompító" vagy db-killer nevezzük ahogy akarjuk tényleg benne kell legyen az igaz!
Ennél csak több lesz.Annyi kérésem lenne a túra szervező/vezető Úrhoz hogy méltóztassék a túra előtt néhány nappal a találkozási pontok végleges helyét és idejét a gyengébbek kedvéért(magamra gondoltam ) még egyszer nyilvánosan közölni velünk!
Kérésem lenne az SV 650 nel rendelkező bikerek felé.
A gyári kipu E szabvány sorszámát (ha van rajta ilyen) kéne lefotózni, és mailben elküldeni a címemre.
Sport dobba szeretném bele gravíroztatni, mert úgy hallottam Pécs környékén nemegy forgalmit behúztak e miatt.
Szóval nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
Üdv: : Gyure.
Mondjuk az sem kevés még ha városban is mész.Tedd a szíved a kezedre és mond meg őszintén(vagy küld el privátba ) mennyit eszik ha úgy rendesen nyesed neki?
Még soha nem volt soros 1000-es gépem de a 10 liter az tényleg kicsit soknak tűnik.Gyertyát mikor cseréltél ?Azon is lehet faragni kicsit lefele a fogyasztáson...
Te mikor mész 7.-én a kilátóra?
De a "furulya" vagy "hang tompító" vagy db-killer nevezzük ahogy akarjuk tényleg benne kell legyen az igaz!
Ennél csak több lesz.Annyi kérésem lenne a túra szervező/vezető Úrhoz hogy méltóztassék a túra előtt néhány nappal a találkozási pontok végleges helyét és idejét a gyengébbek kedvéért(magamra gondoltam ) még egyszer nyilvánosan közölni velünk!
Köszönjük
Lassan vége a jelentkezési határidőnek.............................
Összesítettem a létszámot és kb 37-42 fő/ motorra lehet számítani.
Kérésem lenne az SV 650 nel rendelkező bikerek felé.
A gyári kipu E szabvány sorszámát (ha van rajta ilyen) kéne lefotózni, és mailben elküldeni a címemre.
Sport dobba szeretném bele gravíroztatni, mert úgy hallottam Pécs környékén nemegy forgalmit behúztak e miatt.
Szóval nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
Üdv: : Gyure.
Halottam már olyat h pályán 14et is megeszik
Csere előtt is motoroztam már és 10 körül evett...........