Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké...
este írok....
szia...
tudnál írni részleteket nekem ? (munka ,szállás,kaja,utazás ...stb) nameg persze a legfontosabb....a fizetés....

az aya@index.hu-ra
kösz...
Mirkót hiányolom ha valaki tud szóljon neki,sokszor gurultunk együtt hátha ő is jönne
ha mindenki eljön akkor 57 de számoljunk a felével.
ha hegeszteni is tudsz akkor tuti vagy....
Sziasztok. S.O.S Munka lehetőség lenne 1 honapra itt kint Bécsbe a munkahelyemen (LOVARDÁBAN). Traktort,utánfutót és egyéb vackokat kéne festeni.Aki kicsit is ért az ilyesmihez annak szivessen várom a hívását.Nagyon korrek helyen vagyok,kapsz szállást hivatalos munkát,kis kalandot :) motorosok előnyben:) délutáni motorozás kötelező.... 43-676 3814601
Helló mindenki !
Tegnap voltam kocsival a szekszárdi kilátónál, de nem tudtam teljesen felmenni, mert munkagépek dolgoztak a terepen.
Ha jól láttam, az utat szélesítik jobbra- balra 1-1 méterrel.
Azért remélem 7. ére elkészülnek..
Szívesen, ha érdekel szólj, postázom ,de személyesen is mehet természetesen.

Üdv:
Balázs
Lesz vagy 50 motor
Oké semmi gond. Elég sokan vannak így, hogy hoznak plussz főket.
Szia elvileg hozok egy srácot,de ő nincs itt regisztrálva.Gondoltam szólok hogy +1 fő
Végre
gurul valaki a héten valamerre? amíg jó idő van? :)
Meg van HAVER.
Köszi a hang nagyon jó a kép is.
Eseménynaptár ápr7 és megtalálod,
Üdv. adj egy youtube helyet hozzá légyszi
O K HAVER! de hol is?
Még nem tudom hogy itthon leszek-e....De ha úgylesz természetesen viszem magammal!Amúgy Youtube-on lehet nézni róla videót, rendszámot táblákat simán le tudod olvasni a felvételről!
Természetesen működő képes, és van hozzá memória kártya is.Csak kipróbálva lett.7db ezres, ha tolna megyei vagy személyesen is mehet!
Ez 1 kicsit később lesz!:) Erre is eljöhetnek a Szekszárdiak!:) Lehet találkozunk 7.-én Orfűn:)
Regisztrálj az április 7.-i túrára Haver