Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dió-nak írtam gondoltam téged pénteken hívlak hogy tali mikor hol legyen.
Keki!

Velem akarsz egyeztetni?
Szia jövő hét elején felhívnálak hogy pár részletet megbeszéljünk a konkrét segítői feladatokról+egyébb dolgokról.Melyik nap jó?
kilátóhoz felnéznék én is..
nemhogy mi is mennénk valahogy :\
7.-én mikor lesz a Tali a Kilátón? felnézek/felnézünk én/mi is :) találkozunk újra legalább!
65 fő, istenem ... jól hangzik, meg még + akik út közben esetleg csatlakozni fognak ...
Jelenleg 65 fő / motoros a jelentkezett!
Teli tankkal megyünk iwwi-re kiraktam a linket a túráról hátha onnan is jön valaki.
Arra kérek mindenkit, a tankolást intézzétek el még a találkozó előtt!
Ne utána keljen az időt húzni vele.
Természetesen ha útközben szükség van tankolásra akkor megállunk.
Köszi! 7.-én leszakad majd ez ég!
Okés! Előtte egyeztetünk.
Renden elötte egyezetetünk hol-mikor
Heló Ákos!
Bitang szép a Duki!
A hangjára kíváncsi lennék
Akkor valamelyik benzinkúton talizhatunk, gondolom úgyis kell majd tankolnom(nunk).
Szerintem a kiírt érkezés elött fél órával mivel képlékeny mikor érnek ide.Elötte tali,közös befutó a hegyen
ÜDV!
Az érkezést illetően némi változás van 12 óra 45 percre számoltam várható érkezésnek, de a valós érkezés 13 óra 10 percre tehető, mivel néhány új helyen meg kell állnunk.

Jó,akkor majd csapatunk egyet!
NA EZ MI EZ? április 28.-án megyek haza 8 napra. Minden nap ott leszek a Magyaregregy-Komló szakaszon
Bammeg leesett!
Az igaz hogy most értem haza a melóból de gondolkodtam vagy 5 percet h mi van de beugrott
Remélem jössz hetedikén a Gixivel?

HEURÉKA!
természetes , ezt tökéletesen megértem ....

így , ha úgy érzed , hogy valamit tudok tenni annak érdekében , hogy kialakuljon a kölcsönös bizalom , akkor szólj ....
ha valakivel lebeszélem,hogy jöhet akkor azt itt jelzem felétek....nem akarok hülyiteni senkit,de nem akarok bajt magamnak meg kell bízak abba akit ide ki hozok....
értem ...
azért mondom , hogy engem KOMOLYAN érdekel ez a munka ...
amit beszéltünk , azok a feltételek nekem megfelelnek ...

ha kell info rólam , akkor az sem gond , ha kell van erkölcsi bizonyítványom is , mert kell az itteni munkámhoz ...
+
tettem fel , pár munkámról képet az adatlapomra, még akkor ...

azt hittem , már találtál mást , ezért nem szóltál vissza ....
rendben