"B" terv az van pontosan egy héttel később!
De szerintem jó időnk lesz a nagyobb lehűlést az vasárnapra mondja, szombaton elszórtan lehet zivatar, én azt mondom az még belefél ha elkap egy pár perces eső.
Csak ne legyen hideg erős szél , nagy eső.
Ha gondoljátok Szászváron megoldható lenne nagyobb létszámú étkeztetés (egy jó havernál -étterem /faluház) . ha elérhetőség kell szólj . angyaltomikukacgmail
Sajnos mindenhol esőt, szelet, hideget mondanak, írnak szombatra. Még bízom benne, hogy ismét tévednek! De azért tudni szeretném, van-e valami B-terv arra az esetre ha elmarad a túra? Másik időpont? Nem szeretnék vészmadár lenni, de egyenlőre nagyon úgy tűnik, hogy megszívtuk az idővel.
Sziasztok Nemrég eggyeztettem Dió-val a túrával kapcsolatban Pár dolgot leírnák amikről kérdés volt.A kálváriai találkozó előtt nem lesz másik találkozó A túra/találkozó csak akkor marad el ha reggeltől kezdve esik és esély nincs rá hogy abbamarad,vagy brutálisan fúj a szél.Fontos hogy mindenki teletankal jöjjön!És a túra alatt a Kressz szabályait mindenki tartsa be!Több eggyenruhás is lessz a kötelékben úgyhogy megvan a háttér.Szombaton reggel mindenki figyelje a Fórumot ez fontos!Ezt adjátok tovább Kb 13-körül érnek ide a Pestiek.Röviden ennyi a többit még folyamatossan fel lesznek téve.Remélem mindenki jól fogja érezni magát.
A kaját illetően eddig senki nem tudta elvállalni a létszám miatt, de folyamatosan érdeklődök.
Ha más nem akkor lesz egy óra szabbad foglalkozás és akkor mindenki ott kajázik ahol szeretne.
A kilátón 13:20 körül találkozunk. Előbbi találka hely nem lesz.
Hát nem tudom, 50-sel biztos nem mennék én ... még 125-el sem talán bár az már .... utazó 120 megvan, akkor sztem jó ....
itt van infó róla: http://www.sportmotor.hu/motor...
Épp azt tettem jo párat vissza mentem de smeit nem találtam:S
lécci valaki le irná nekem a pontos turát a tudni valokat idö stb...
és 50-es rs-el is lehet jelentkezni?:D
Ismét Hornetes találkozó lesz, remélem most szebb időt kapunk ki
Sportmotoron
Facebookon