Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Ismét Hornetes találkozó lesz, remélem most szebb időt kapunk ki
Sportmotoron
Facebookon
Holnap reggel 9-körül mindenki figyelje a Fórumot mert itt lesz közölve a túra megtartása!
"B" terv az van pontosan egy héttel később!
De szerintem jó időnk lesz a nagyobb lehűlést az vasárnapra mondja, szombaton elszórtan lehet zivatar, én azt mondom az még belefél ha elkap egy pár perces eső.
Csak ne legyen hideg erős szél , nagy eső.
Ha gondoljátok Szászváron megoldható lenne nagyobb létszámú étkeztetés (egy jó havernál -étterem /faluház) . ha elérhetőség kell szólj . angyaltomikukacgmail
Sajnos mindenhol esőt, szelet, hideget mondanak, írnak szombatra. Még bízom benne, hogy ismét tévednek! De azért tudni szeretném, van-e valami B-terv arra az esetre ha elmarad a túra? Másik időpont? Nem szeretnék vészmadár lenni, de egyenlőre nagyon úgy tűnik, hogy megszívtuk az idővel.
Reméljük jó idő lesz!
Köszi az infót!
Sziasztok Nemrég eggyeztettem Dió-val a túrával kapcsolatban Pár dolgot leírnák amikről kérdés volt.A kálváriai találkozó előtt nem lesz másik találkozó A túra/találkozó csak akkor marad el ha reggeltől kezdve esik és esély nincs rá hogy abbamarad,vagy brutálisan fúj a szél.Fontos hogy mindenki teletankal jöjjön!És a túra alatt a Kressz szabályait mindenki tartsa be!Több eggyenruhás is lessz a kötelékben úgyhogy megvan a háttér.Szombaton reggel mindenki figyelje a Fórumot ez fontos!Ezt adjátok tovább Kb 13-körül érnek ide a Pestiek.Röviden ennyi a többit még folyamatossan fel lesznek téve.Remélem mindenki jól fogja érezni magát.
Ok!
Már csak 3-at kell
A kaját illetően eddig senki nem tudta elvállalni a létszám miatt, de folyamatosan érdeklődök.
Ha más nem akkor lesz egy óra szabbad foglalkozás és akkor mindenki ott kajázik ahol szeretne.
A kilátón 13:20 körül találkozunk. Előbbi találka hely nem lesz.
Hát nem tudom, 50-sel biztos nem mennék én ... még 125-el sem talán bár az már .... utazó 120 megvan, akkor sztem jó ....
itt van infó róla:
http://www.sportmotor.hu/motor...
?
Épp azt tettem jo párat vissza mentem de smeit nem találtam:S
lécci valaki le irná nekem a pontos turát a tudni valokat idö stb...
és 50-es rs-el is lehet jelentkezni?:D
szerintetek kecsó vagy kakucs? hova érdemesebb menni 125ccm sm-el?
HELÓ.
Tervben van egy találkozó, és közös gurulás szombaton!
Lapozz vissza párat!
Császtok srácok! én harcon lakom szekszárd mellet pár km-re:D
nem lesz valami kis tura tali?:D a husvéti szünetbe?
Csak nem lesz eső
Én azért !
Mert ugye tudod hogy én
Szerintem
Amúgy meg
Mindenki
De ha mégis akkor másnap le kell mosni a motorokat...
Reméljük nem fog bekövetkezni de mindenképp számolni kell avval is,mi van ha esik?
Dió!

A kaját illetően van valami konkrétum?Pontosan (legkorábban) mikor érkeztek Szekszárdra?A kilátó előtt is lesz valahol találkozó?
Nézted az előrejelzést?Esőt mond,csak nem?
Rendben szerda délután jelentkezem.
Szia mondjuk legyen szerda délután akkor nem melózok.........
Sziasztok!Még midnig van Md 80 as kamerám:) Ha esetleg valakinek kellene.Üdv
Okés!