Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv köztünk!

Az útvonal visszafelé még képlékeny a budapestiek elég fáradtak lesznek sztem, köztük én is, és hosszú lesz az egész, azt megbeszéljük majd ahogy a helyzet adja.......
A keresztül rövid ü
Én Szekszárdtól szívesen leszek "segítő" ha senki nem vállalja...
Szevasztok!Csak most tudtam meg hogy regisztrálva vagyok az oldalon!

Lényeg a lényeg,én is szeretnék részt venni ezen a guruláson Szekszárdtól.Mint előttem említve volt SVGyure barátommal.
Ha minden igaz felkerültem a listára,és javasolom Keki útvonalát .
Ha esetleg a nap végén lesz még rá érdeklődés érdemes lenne visszafelé Orfűről a Barátúr-Sikonda útvonalon menni Komlóig.Nem forgalmas út de nagyon szép helyeken visz keresztűl.
Még valami ha mindenki eljön aki jelentkezett + akik privátba írtak nekem akkor 50 körüli létszámra lehet számolni
VKi?
2-ő már van én és egy pesti srác vállalta.

Szekiről is kellene 3.
Kellene nekem néhány önként jelentkező, aki részt vesz a túrán............
Bejelentettem az ORFK-n a túrát és 5 darab úgymond " biztosítóra., rendezőre., szükségem lenne.
A feladata egyébként semmi, csak figyel a többiekre ha esetleg történik valami akkor segít a többieken, de ez előírás amit be kell tartani ha van jelentkező akkor azt tudom jelezni az ORFk felé.
TENKJÚÚÚÚ
Ha komolyan érdekel, írj rám máshol, és adok elérhetőséget, itt a környékben van
Egyébként egy Tommot nevű fickónak láttam szép munkáit, igaz nem éppen a környéken van, valahol Bp környéke talán
Tréfa répát
Humorbonbont reggeliztél
Nyisd ki az ablakot
jófajta kárpitost tudtok a környéken? huzatot kéne csinálni a dt-re, 2féle anyagból.
Üdv!
örömmel fogadunk barátaiddal együtt

Csak hogy tényleg számolni tudjak veletek, az alábbi linkre kattintva tudod magad felírni.

http://www.sportmotor.hu/motor...

és katt a részt veszek az eseményen!
Akkor menjél kunmadarasra gyorsulni
Engeeem? Sose jártam még arra, az egyeneseket jobban csípem :D
Szia az király Dió-val egyeztess hogy hol csatlakoztok.
Szevasztok!
Örömmel csatlakoznánk páran az adott szakaszon,
mármint a Szekszárd -Orfű vonalon.
Üdv.: SVGyure.
Ezeken a részeken szoktunk motorozni mikor a Mecsekben vagyunk
Orfűnél átmehettek Abaligetre pl vagy Orfő-Pécs vagy Orfű-Komló esetleg Sikonda, 1 egész napot ellehetne tekergőzni ott
Csak a Szálkai kitérővel több,a többi nagyjából annyi mintha a 6os-on mennénk.úgy rémlik olyan 200km szokott lenni egy ilyen túra Kérdezd Ákost vagy Bencét
ez a tervezetthez képest hány km-t jelent +ba?
Szekszárd-Szálka-Börzsöny-Bonyhád-Nagymányok-Szászvár-Komló-Me
cseki pihenős szakasz-pécsen át a nagy tesco-nál lévő buszinál jobbra-Erdős kanyargós szakasz-Orfű