Az útvonal visszafelé még képlékeny a budapestiek elég fáradtak lesznek sztem, köztük én is, és hosszú lesz az egész, azt megbeszéljük majd ahogy a helyzet adja.......
Szevasztok!Csak most tudtam meg hogy regisztrálva vagyok az oldalon!
Lényeg a lényeg,én is szeretnék részt venni ezen a guruláson Szekszárdtól.Mint előttem említve volt SVGyure barátommal.
Ha minden igaz felkerültem a listára,és javasolom Keki útvonalát .
Ha esetleg a nap végén lesz még rá érdeklődés érdemes lenne visszafelé Orfűről a Barátúr-Sikonda útvonalon menni Komlóig.Nem forgalmas út de nagyon szép helyeken visz keresztűl.
Kellene nekem néhány önként jelentkező, aki részt vesz a túrán............
Bejelentettem az ORFK-n a túrát és 5 darab úgymond " biztosítóra., rendezőre., szükségem lenne.
A feladata egyébként semmi, csak figyel a többiekre ha esetleg történik valami akkor segít a többieken, de ez előírás amit be kell tartani ha van jelentkező akkor azt tudom jelezni az ORFk felé.
TENKJÚÚÚÚ
Csak a Szálkai kitérővel több,a többi nagyjából annyi mintha a 6os-on mennénk.úgy rémlik olyan 200km szokott lenni egy ilyen túra Kérdezd Ákost vagy Bencét
Szekszárd-Szálka-Börzsöny-Bonyhád-Nagymányok-Szászvár-Komló-Me
cseki pihenős szakasz-pécsen át a nagy tesco-nál lévő buszinál jobbra-Erdős kanyargós szakasz-Orfű
Az útvonal visszafelé még képlékeny a budapestiek elég fáradtak lesznek sztem, köztük én is, és hosszú lesz az egész, azt megbeszéljük majd ahogy a helyzet adja.......