Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek a gpz-k nem rosszak
Tényleg nem olcsók a cb-k
Értesítelek ha jutottam valamire...
Nem rossz dolog alkatrész ügyben tudok segíteni,de a Honda cb nem olcsó mulatság régi gpz-k olcsóbbak vagy a kz-k de az kawasaki
Végeredmény jó lessz csak rövid a kábel és helyet kell keresni a sallangoknak stb,stb blablabla
Ja! Én akarnék egyet, Cafe racer-nek megépíteni! De lehet csak egy hirtelen fellángolás
Végeredmény
xenon tesztelve
Az jó nekem olajcsere kipipálva
Egyelőre semmire. Dió átpasszolja majd a megmaradt fagyállóját, aztán kiderül.
csak kérdezni akartam hogy mire jutottál
Keresni tetszettél. Hívtalak én is, aztán te nem vetted fel
Itt szokott lenni www.veteranapro.hu neked lessz?
Most itthon vagyok, van most meló 1800ft/óra az nem rossz helyben. Nyár végéig még kitart ez a projekt (20 km saválló korlát) utána vissza Németország!
Számom maradt a régi BM-es
Az jó lenne aztán elérhetőség stb és ki kellene választani 1 ideális helyet occóért persze
Szerintem is előnyösebb lesz a korábbi indulás
Ha holnap ilyen szép idő lesz elgurulok Orfűre kicsit körbenézni vendéglátóipariegység ügyébem!
Valakinek van kedve csatlakozni?
Hol vagy most!
Belföldön?
Dió!
Jó lesz ez az indulási idő! Már lehetne április
Külleme nem lényeg, motorikusan legyen jó!
max 1985-öst
Nem tud valaki egy eladó Honda CB-t? 500 ccm-től felfelé, 1970-1980 közöttit!
Akkor megszületett az új indulás 10 óra 45 perc!
13 óra 00 perc körül Szekszárd kilátón leszünk............
13 óra 20 perc indulás Szekszárd ---- Szálka------Bonyhád------stb-----Orfű végállomásig, majd Orfűn eltöltünk 1-1,5 órát és irány vissza.
Másrészt Április 7.-én a napnyugta 19 óra 22 perckor van.
Ezt az indulást max 1 órával még előrébb tudom tenni, előtte nap én 7ig dolgozom 8-ra hazaérek stb, és még 1 gyors pihi is be van tervezve. + nekem előtte még beszélnem kell ORFK-val illetve értesíteni az MRFK-kat újból. Tehát lesz dolgom bőven.

Másrészt az itteni indulóknak az a megfelelő időpont, de 1 órát tudok rajta változtatni.
Szerintem is korábban kéne indulni. Ha lemegy a nap még hűvös tud lenni!