Én csak fölvetettem a Pécs elkerülőt mert szerintem egyszerűbb,de ha tényleg arra akartok elindulni visszafelé én szívesen segítek Orfű és Komló között.
Reméljük úgy lesz!
De a visszaút a te ötleted ott szükség lesz rád mindenképpen!
Ha jól sikerül remélhetőleg lesz folytatása.........1 kis hátsószándékom is van a túrával kapcsolatban, mégpedig egy álladó csapatot kovácsolni. és létrehozni 1 motoros egyesületet, bár ez hosszú távú terv.....
A tavalyi évem abból ált, hogy megfogtam az összes motorost a szolgálati helyemen, és infót gyűjtöttem, kapcsolatokat teremtettem
Ez csak természetes, senki nem fog megsértődni ha nem lehet segítő:a biztonság a legfontosabb és hogy olyan jól sikerüljön a gurulás amit még ükunokáink is megemlegessenek
Igen a visszaútra is gondolni kell Nehogy hazafele legyen baj De ezt szerintem Dió megszervezi max ráhatással leszünk a döntésben Más korábban említve lett hogy valahol kettéválik a csapat egy lassú és egy tempósabb csoportra.Az útvonal mindenkinek gondolom ugyanaz csak a tempós csoport előremegy míg a lassabb szépen nyugisan,nézelődve elporoszkál.Én szívesen lennék a lassú csoport felvezetője ha lehet ilyet,a terepet ismerem és nem sietek sehová Ha szükség van ilyenre
Kicsit felpesdült az oldal mióta a túra szervezés alatt
A segítőket mindenképpen úgy szeretném megválasztani, akit jól ismerek, és motoroztunk már együtt, ezért senki ne sértődjön meg, ennek biztonsági oka van.
Ákos., Keki., ti mindenképpen, ráadásul a környéket is jobbam ismeritek nálam.
Még kellene 1 jelentkező, de fontos h személyesen ismerjem.
Igen arra!Mi mindig arra megyünk nem a pihenő fele.
Biztonságosabb,nyudotabb,és lehet borogatni rendesen akinek még lesz kedve és ereje
Kérdés hogy hazafelé merre lesz az út.
Nem akarok okoskodni de szerintem A Pestieknek is jobb lenne mert nem kell a városban kódorogni fáradtan,és idegeskedni a sok amatőr B kategóriás miatt.Ez persze csak az én véleményem
Én csak fölvetettem a Pécs elkerülőt mert szerintem egyszerűbb,de ha tényleg arra akartok elindulni visszafelé én szívesen segítek Orfű és Komló között.
De a visszaút a te ötleted ott szükség lesz rád mindenképpen!
Ha jól sikerül remélhetőleg lesz folytatása.........1 kis hátsószándékom is van a túrával kapcsolatban, mégpedig egy álladó csapatot kovácsolni. és létrehozni 1 motoros egyesületet, bár ez hosszú távú terv.....
A tavalyi évem abból ált, hogy megfogtam az összes motorost a szolgálati helyemen, és infót gyűjtöttem, kapcsolatokat teremtettem
Gyűjtsd az infókat
A segítőket mindenképpen úgy szeretném megválasztani, akit jól ismerek, és motoroztunk már együtt, ezért senki ne sértődjön meg, ennek biztonsági oka van.
Ákos., Keki., ti mindenképpen, ráadásul a környéket is jobbam ismeritek nálam.
Még kellene 1 jelentkező, de fontos h személyesen ismerjem.
Megérkeztem..
Biztonságosabb,nyudotabb,és lehet borogatni rendesen akinek még lesz kedve és ereje
Kérdés hogy hazafelé merre lesz az út.
Nem akarok okoskodni de szerintem A Pestieknek is jobb lenne mert nem kell a városban kódorogni fáradtan,és idegeskedni a sok amatőr B kategóriás miatt.Ez persze csak az én véleményem