Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem okoskodás de nem indulnátok korábban Ha mondjuk 12-re lennétek itt kb 13,00-ra vagyunk Orfün a kaja sem lenne későn és pont a legjobb napsütésben lehetne menni A visszafelével sem kéne sietni Ha az eredeti terv szerint megyünk kb 4 körül vagyunk ott azt azért ne feledd még nincsen olyan meleg és korábban sötétedik vélemények?
Én " sikospörküttet metétte" vagy "matánfejet"!
De ha nincs nekem is jó a gulyás (vagy halászlé vagy pörkölt)null
Gulyás!
Telefonszámokat elfogadok aki tud Orfűn vendéglőt.
Felhívnám és kérnék kedvezményt stb....
Várom a voksokat ki mit enne szívesen?
redőri kisérés nem lesz nincs rá szükség, csak az eseményről tudnak.
Szekszárdról egészen orfő elejéig együtt haladunk, ott válik a csoport 2 részre.
12 kor indulunk pestről 14:30 Szekszárd Kilátó Találka hely.:
Onnan 10-15 perc után elindulunk, Orfűre ott majd keresünk 1 helyi fogadót és mindenki azt eszik amit szeretne, annyit teszek ez ügyben hogy ha tudok szerezni 1 telszámot akkor felhívok 1-2 fogadót és a csoportra tekintettel kérek kedvezményt, és mondjuk megbeszélünk egy ételt amit szünk.......babgulyás + börkölt pl
A létszám előreláthatólag minimum 25 fő de az eddigi infók alapján akár 50 fő körüli is lehet......
ha van rendőri kísérés akkor lehet jogsi nélkül is menni?
Ez jó kérdés Keki! Ez engem is érdekel
Hmm de szívesen mennék én is ! :) (nincs mivel)
Jónak ígérkezik, sokkal jobbnak, mint ami volt már 1x! :) Szép kis túra! :)
Jó mocizást!
Dió kb hogyan fog alakulni az egész túra?Ti mikor indúltok Pestről?Mi mikorra gyűljünk egybe?Gondolom a szokásos talihely a kilátó a Szekszárdi ütközés?Rendeződünk ott gyors és lassú csoportra és úgy indulunk vagy megállunk még valahol?Orfün lessz valami kaja vagy egy csehó a célpont aztán mindenki eszik amit akar?Kb mekkora a létszám akik fix-en jönnek?
Nagyon jó
Úgy néz ki lehet még +2 főt tudok
nem az hanem bonyolult elmagyarázni hogy merre menj oda
ÜDV EVERYBODY
Jóóó reggeeelt embereeek!
Na jóccakát mindenkinek
Jól van, nem kell szerénykedni...
Csak szervező vagyok
Az lehet,de "a hatalom a tiéd Luke"
A szállás + kaja kijönne sztem 40 eurobol
Azt nem kétlem
Hogy vagy am?
Mennyit dolgozol, és hogy? Mikor vagy itthon?
Egyébként az idei évre még tervezek 1 külföldi 2 napos túrát (Szlovák, Osztrák, Horváth, ezek közül valamelyik......
Dió! Én belépek az egyesületbe!
De jól tetted, hogy említetted, mert utána néztem és ésszerűbb........