Szia! 8000-et kérek az első gumiért. Továbbra is fennáll az ajánlatom, be tudom szállítani Szekszárdra, és meg tudod nézni hogy ne "zsákbamacska" legyen...
Köszönöm az ajánlatod, úgy döntöttem, hogy még a túrát kihúzom a gumikkal utána nézek majd valamit..
Ha találok hátra is valahol ugyan olyat akkor megveszem...........
Árat tudsz mondani?
Szia! Honda CBR600RR 2007 utáni ilyen gumikon jött ki. Fogalmam sincs, hogy mikori a gumi, én azért tettem félre hogy ha eladásra kerül a sor, még nyugodtan fel tudjam szereltetni. Esetleg, ha javíthatatlanul sérülne a jelenleg fent lévő gumi (BT 016 Pro), akkor rögtön van egy tartalék. Meg tudod nézni, mert ha érdekel elviszem Szekszárdra (sokszor járok a városban). Üdv!
Holnap 3 körül neki tudunk állni az eregynek? Gondkolkoztam, 15-e hazautazás szempontjából necces lenne, szerdán jövök haza. De holnap délutánra fel tudok érni. Ha az úgy jó
Sziasztok !
Egy jó haveromék csinálnak egy melegkonyhás éttermet Orfűn mi is ott szoktunk kajálni (motorozás közben) korrekt kaja ,korrekt árak -merem ajánlani :
Kotyec Zoltán :06 20 936 47 20 -hivatkozz rám
kéne egy felső kifli aminek nincs kormány befogója, vagy egy ilyen mint a tied(mert gondolom a gyárit nem akarod szétbarmolni) és lemarni belőle a befogókat és felpolírozni, az meg hogy csutkát rátenni szerintem a legkevesebb
Dió még eggy dolog A kettéválás lehetne Szászvár után közvetlen a Benzinkút utáni egyenesben Onnatól már kezdődik a móka és Komló után ott van a Mecseki pihenős szakasz azt gondolom nem hagyjátok ki Csak azért hogy ne menetközben szakadjunk szerteszét és a túra egyfajta káosszá alakuljon Azért pár vélemény jöhetne ez ügyben
valaki esetleg tudott infot szerezni?
A másik hiába viszed szekire be én már nem ott lakom hanem Bp-n.
Ha találok hátra is valahol ugyan olyat akkor megveszem...........
Árat tudsz mondani?
Még soha nem használtam bt015öt
Egy jó haveromék csinálnak egy melegkonyhás éttermet Orfűn mi is ott szoktunk kajálni (motorozás közben) korrekt kaja ,korrekt árak -merem ajánlani :
Kotyec Zoltán :06 20 936 47 20 -hivatkozz rám
Vele van közvetlen kapcsolatom.
190/55 és 120/70
2009 nél ne legyen régebbi.
Ha esetleg vki tud az írjon rám tenkjúúúú
másik téma: szeretnék a Monsterre csutkakormányt csak nincs rá, másik motoréval kompatibilis lehet?
Ötletek persze jöhetnek...........