Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felhívtam amit adott angyaltom tel-számot de már nem foglalkoznak étkeztetéssel.
valaki esetleg tudott infot szerezni?
Oké rendben csak legyen ugyanolyan hátsó és akkor meglátjuk..........
A másik hiába viszed szekire be én már nem ott lakom hanem Bp-n.
Szia! 8000-et kérek az első gumiért. Továbbra is fennáll az ajánlatom, be tudom szállítani Szekszárdra, és meg tudod nézni hogy ne "zsákbamacska" legyen...
Köszönöm az ajánlatod, úgy döntöttem, hogy még a túrát kihúzom a gumikkal utána nézek majd valamit..
Ha találok hátra is valahol ugyan olyat akkor megveszem...........
Árat tudsz mondani?
Szia! Honda CBR600RR 2007 utáni ilyen gumikon jött ki. Fogalmam sincs, hogy mikori a gumi, én azért tettem félre hogy ha eladásra kerül a sor, még nyugodtan fel tudjam szereltetni. Esetleg, ha javíthatatlanul sérülne a jelenleg fent lévő gumi (BT 016 Pro), akkor rögtön van egy tartalék. Meg tudod nézni, mert ha érdekel elviszem Szekszárdra (sokszor járok a városban). Üdv!
Gyere fel velem hajnalban
Holnap hozom haza a vasat, és nem tudom még, hogy mikorra érek vissza, de valószínű hogy 5-6 óra körül leszek itthon.
Holnap 3 körül neki tudunk állni az eregynek? Gondkolkoztam, 15-e hazautazás szempontjából necces lenne, szerdán jövök haza. De holnap délutánra fel tudok érni. Ha az úgy jó
Mikori a gumi?
Még soha nem használtam bt015öt
Köszi!
Sziasztok !
Egy jó haveromék csinálnak egy melegkonyhás éttermet Orfűn mi is ott szoktunk kajálni (motorozás közben) korrekt kaja ,korrekt árak -merem ajánlani :
Kotyec Zoltán :06 20 936 47 20 -hivatkozz rám
Szia! 120/70 Bridgestone BT 015 itt figyel a garázsomban. Érdekel?
Másnéven Rikiren
Erik vállalta a 3. segítő szerepét, ha nem vagyok elérhető kérdéssel lehet hozzá is fordulni.
Vele van közvetlen kapcsolatom.
Valaki esetleg tud-e használt gumit occóér?

190/55 és 120/70

2009 nél ne legyen régebbi.

Ha esetleg vki tud az írjon rám tenkjúúúú
Szerintem az lesz, hogy a közös gurulásra viszek tolómerőt és lemérek pár motorteleszkópját, kiderül melyikkel egyezik meg.
kéne egy felső kifli aminek nincs kormány befogója, vagy egy ilyen mint a tied(mert gondolom a gyárit nem akarod szétbarmolni) és lemarni belőle a befogókat és felpolírozni, az meg hogy csutkát rátenni szerintem a legkevesebb
Biztos megoldható,kéne tudni a teló részének azt az átmérőjét ami a villahídba belemegy
Nem, csak nézegetem és jónak tűnik.
másik téma: szeretnék a Monsterre csutkakormányt csak nincs rá, másik motoréval kompatibilis lehet?
Még nem tudom hol lesz, de majd ezt később megtervezzük...........
Ötletek persze jöhetnek...........
Dió még eggy dolog A kettéválás lehetne Szászvár után közvetlen a Benzinkút utáni egyenesben Onnatól már kezdődik a móka és Komló után ott van a Mecseki pihenős szakasz azt gondolom nem hagyjátok ki Csak azért hogy ne menetközben szakadjunk szerteszét és a túra egyfajta káosszá alakuljon Azért pár vélemény jöhetne ez ügyben
Ez kérdés?