Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

250crf-et NE! nagyon sokan mondják, hogy egy hulladék a kicsi motorja, olyanok, akik elég régóta és jól nyomják a crosst, mind1 h 1-2 éves, állítólag elég szarok, hamar széthullanak, de mindenki persze azt vesz amit akar
Nincs meg sajnos a méret, alvázszám alapján kéne lekérni a Hondásoktól, utána megrendelni valahonnan
oksa
bocs, hogy állandóan változtatom a felhasználókat... de msn-en úgyis megtod kivagyok :D
am ismerjük egymást vhonnan? de tess ott van az adatlapomon
hey de régen láttalak már erik dobhatnál majd 1x egy msn címet
jóóóóóó jössz te is pályára
énis új motorra gyűjtök... honda crf250 a terv... de ha nem jön össze ott a kicsi rx :D
cseréljünk a dt-re az gyengébb 600 meg azért kicsit...
Ja én is elakarom adni, beújítok egy újabbal,másikkal Meglátjuk mi lesz
Körmöskulcs
Basszus kár lassan nem lesz kivel nyáron motorzni

(legalább a pálya megvár, ugye Viktor? )
mostanában kicsit másra kell a $ és úgy döntöttem hogy jobb lenne nyáron inkább saját zsebbe dolgozni, hogy kicsit el tudjak szakadni a szülőktől. ráadásul alig használom a mocit, hétköznap pesten vagyok, nyáron meg végig meló a gép meg csak áll, és közben csak fizetni kell rá a biztosítást, adót stb. inkább megpróbálok összehozni egy ösztöndíjat, +meló, aztán ha minden jól megy esetleg valami krosszgép számításba jöhet. de még semmi sem biztos, ez sem, de ez a szándékom
Szemét világ ez hogy az emberek szeretett motorjaiktól kénytelenek megvállni, na de jön még kutyára hayabusa...
Szia márc 11-én megyünk a kiállításra Elvileg tudunk ott találkozni,és ha gondolod jöhetsz velünk haza
A póló témát most sajnos nekem is jegelni kell, mert viszik el az fzr-t, az meg korán nem biztos hogy mostanában veszek másik mocit
MIVAN
hát lehet hogy mire lenne pólóm nem lesz motorom, úgyhogy a rendelésemet egyenlőre felfüggesztem
Suzuki Dr 600 alkatrészek eladóak, nézz be, érdemes.

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Vagy(több kép+árak):

http://dr600.c8.hu/

Alkudni kötelező!

Bármilyen kérdésed van, írj vagy hívj bátran!

-06-30/577-0865

Kellemes napot mindenkinek!
képnek superbike
2:niknév:keki márka:HONDA méret xxl
Póló ügyre már sokadszorra visszatérve : elkezdek egy listát, mindenki aki szeretne pólót az iratkozzon fel:

1. Akrapovicman, nicknév helyett: Adolfó, márka: Suzuki, képnek: FMX-es, méret: L.
2. ...
3. ...
stb.
Jó lenne ha egy 15-20 ember ha összegyűlne, és mondjuk február vége a jelentkezési 6áridő. Utána már a pénzügyeket meg a legyártást kéne intézni
Jóóó