Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva, ma láttalak ám Szálkáról fordultál ki tudnál adni egy msn címet? aztán vmiféle gurulásokat megtudnánk dumálni hnap am ráérnél egy gurulásra? ha összejön a banda lehet leszünk páran megint vki más még?
Úú a sok ráérős
hahahaha
Sivatagi egyenesben lehetne ám veretni De ott honnan szaladna ki a rendőrbácsi hogy megpróbáljon megálítani
O K
Ha 26-án ráérsz jöhetnél Mecsekelni
Finom volt!
Üdv Attila itt Ma sikerült lenyomnunk egy 200km-es túrát Reggel még nem volt valami baráti az idő de 11-re oké lett.Kép nem készült fényképező hiánya miatt
Üdv. mindenkinek!
Nagyon jó és gyors motoros, de tapasztalatlan még (a VB menőkhöz képest) és idegből megy, meg persze biztosan a szezon első supermotozásai, vissza kell szoknia. De állítólag mindig dobálja a motort edzéseken.
ja, láttam , biztos jó volt, hát gondolom azért esett többet mert ő más tempóban megy már, feszegeti a határait , vagy esetleg sok volt a kihagyás? passz
Jó, nincs még vége a szezonnak
Fhúúúú, asszem nem jön össze megint a közös csapatás részemről, vasárnap Alpok-Adria & OB a Hungaroringen, jó idő esetén megyek nézelődni! Bocsesz...
Jó volt Már egy képen rajta vagyok, a háttérben persze... Kecskeméri Márk is edzett kint, esett kelt, de engem pl külső íveken körözött le
Cső! Na jó volt a Pannóniaring? Néztem képeket , de nem találtalak, csak Börniéket .... ?
Oksa
Köszi a választ de időközben rendeltem egy titán betétest a fullgastól, de azért még 1x köszi.
Szia, küldtem mailt
Jaja, ez nekem is eszembe jutott... de hadd fogyjon a gumi, arra van De cserébe igen jól tapad is
Vili arra gondolt szerintem hogy a nyári forróságban gumizabáló a jó öreg orosz beton te pedig még igencsak szezonkezdetén voltál
Nopara, voltam idén 2x
Motorozni szeretnék Kecsón, nem mamikupát nézni
Hali.Nem holnap mész Kecsóra? Holnap lesz MAMI kupa A szerszámokat majd ráérsz a legközelebbi Mecsekelés elött visszahozni,esetleg keresünk csavar a sárvédődhöz is