Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus Részvétem én meg lassan a végére érek a felnicsík projeknek.Ma röccintettem a viffert,tök jó volt hallani a V hangját.Bence lehet megoldódik a E jel nélküliség a kipufogómba ha sikerül neked is megoldjuk
ez az Mirkó? :D

emlékeztek arra a vidire ahol egy fazon eldobja a vadonatúj gixxert mert nagy gázzal indul? ma sikerült eljátszanom egy hasonlót. szerencsére csak meggörbült a váltókar meg agyfaszt kaptam hogy mekkora szar vagyok. ezt most nem azért, mert szeretem égetni magam,hanem azért hogy vigyázzatok, csúsznak az utak :D
ó párdon
De régi motoros Hol maradsz MSN-ről?
Jé egy új fórumtag
Bazze, pedig pont azt terveztük, hogy jól kihagyunk mindenből
helo! beszéltem a sráccal akinek a számát megadtad, segítőkész volt, de azt mondta, hogy mire megkapnám postán árban kb ugyanott lennék, meg asszem megfelelő típusú akksija nem is volt, úgyhogy beszereztem itt szekszárdon.
Szia végül összejött a hely amit mondtam(aksi ügyben)vagy máshol sikerült?
vettem új akksit, beszereltem, és mentem is egy kört( bár meg kellett állnom mert nem éreztem az ujjamat XD). úgyhogy amint kicsit melegebb lesz és mentek motorozni, ki ne haggyatok :D
Üdv Weisz Úr
Alig írok ide és msn-en se sűrűn vagyok Na de majd valamikor dumálunk
Várom én is a tavaszt, meg persze Dr. Z is alig várja a jó időt Már csak egy hónap
most akkor mégiscsak Ady-s vagy?

Csak nem akar itt 30fok lenni reggel felkeltem (délbe) ugyanis beteg voltam a héten és amikor kinéztem az ablakon mindig ott volt az a fránya hó és még mindig ott vakítja ki a szememet
Szia Bence Mizu veled mostanság? Rég nem dumáltunk Minnyá tavasz van
Üdv néktek is, ha nem haragszotok meg belinkelném eladó motorom linkjét! Akit érdekel hívjon bátran! http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_1000_hitelatvallalas-

4442691
hááá ma szép idő van... kijöttem ady-ból mondom ez a nap motoros nap lesz számomra
Ez nem a h1n1, csak a tél, de motoros szemszögből ugyanolyan mert halálra vagy ítélve.
Jöhetne már a jó idő, kecskére rá azt tolni neki.
mi ez a csönd? járvány van? pusztít a h1n1?
Gyere msnen kapsz tájékoztatást, sry de még friss az ötlet
Oksa
na milyen csinosítások lesznek wr-n én erről még nemtok semmit?!
Erről még sztem nem tájékoztattál
beszéltem joci525-el, gyere majd msn-re
meg ha a wr megkapja a tervezett csinosítókúrát akkor arról is hajigálok lehet fel képeket
akk ha lesz gépem, meg ha lesznek akcióképek is akkor dobálok ide fel majd
Hát pont ezért gondoltam hogy tehetnél képet,mert kicsi az esélye hogy én valaha endúrozni fogok
jajám