Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előreláthatólag mi lesz helyette?
nekem idén nem szabad most rendbe rakom, ez a szezon lemegy, jön a következő és ott júli végéig ki kell bírja júliusig elakarom adni
nekem mondod egyik pillanatban még előre nézek és fákat látok, következő pillanatban csúszok a földön, és szemezek a motorral durca volt így utólag milyen más visszaemlékezni rá
neked is amikor ugrott a bőr a könyöködről az se volt semmi rem idén ettől megspórolom magamat és a moccot, is bár van egy sanda gyanúm, hogy lesz még anélkül nem élet az élet
az szép is volt mostmár nevetek de akkor beszartam

mondjuk az alu az nekem azért kapott sokat volt ott olyan hogy júúj 320d bmw-t kergettem soklett a kanyar harss csak ugy karcolt a moor az aszfaltot
Hát nekem a műanyag polisport kézvédőmet sikerült annó eltörnöm amikor elcsaptak...
emlékszel még április-májusra? nekem a műanyagot sem sikerült eltörnöm
nekem az alu is elhajlott aztán helyre kalapáltam de télleg faszás jobb mint a sima műanyag mert azzal leglaább arréb lehet dobni a motort de a műanyaghajlik jobbra balra :\
"tanácsodat" bocsesz csak beállt az agyhalál
ty főnök megfogadom
hajrá milyen kézvédőt dobsz rá? ajánlani tom az ufo alubetétesét, rohadt jó nekem nem hajlott el zakó után csak a műanyagon van egy kis csúszásnyom
wr lámpát kihagyom most háát father haverja csinálta meg így csak egy 10-be került. De még csak félig van kész most viszem majd matricáztatni, ülést venni, kézvédők is kellenek rá. röviden, még csak most kezdődik a felújitás 2. szakasza :D
azám apuék nemrég mentek motorozni, nekem meg csak jövőhéten jön a láncom meg a gumim holnap délelőtt ha megjönnek a cuccaim anyu hív és jövök is haza a suliból
wr lámpát veszel rá? am szép lett nagyon grat sokba fájt újra rendbe tenni?
Ránézek a hőmérőre: 13 fok van
Nem, telefonnak néz ki
Napot, motorosok! Na újra itt vagyok Végre a kicsi vadisznó is elkészült valamennyire. Szebb napot! (gyoricsi)
Babylon ha délután mész ki motorozni csörögj már rám mert 2-3 körül mi is benézünk Szekire sztem egyet gurulni! Számom: +3630 2772469!
ááhhh basszus, pont most kéne nem összetörnöm magamat, erre múltkor a fejemet varrják össze, most lezúztam a térdemet, tegnap este szalavató után lógtunk ki kb 50en a koliból a városba bulizni piásan meg naná, hogy eltaláltam egy oszlopot a térdemmel
Roczenben csalódtam, csak 7.ik lett pedig többet vártam volna a ,,suzuki nevelt gyerekétől aki okosan tette, hogy átment a ktm-hez"
Stewart 3.ik, Villopoto meg nyert
ejha patentnek néz ki
Ööö Samsung Monte
Helyes, jól tetted Én is tréningeztem tegnap is (bringa) és ma is (bringa+kis edzés felsőtestre) Most pedig egy nagy lazítás a gép előtt, egy doboz Watt társaságában
Az biztos Voltam futni