nekem mondod egyik pillanatban még előre nézek és fákat látok, következő pillanatban csúszok a földön, és szemezek a motorral durca volt így utólag milyen más visszaemlékezni rá
neked is amikor ugrott a bőr a könyöködről az se volt semmi rem idén ettől megspórolom magamat és a moccot, is bár van egy sanda gyanúm, hogy lesz még anélkül nem élet az élet
nekem az alu is elhajlott aztán helyre kalapáltam de télleg faszás jobb mint a sima műanyag mert azzal leglaább arréb lehet dobni a motort de a műanyaghajlik jobbra balra :\
wr lámpát kihagyom most háát father haverja csinálta meg így csak egy 10-be került. De még csak félig van kész most viszem majd matricáztatni, ülést venni, kézvédők is kellenek rá. röviden, még csak most kezdődik a felújitás 2. szakasza :D
azám apuék nemrég mentek motorozni, nekem meg csak jövőhéten jön a láncom meg a gumim holnap délelőtt ha megjönnek a cuccaim anyu hív és jövök is haza a suliból
ááhhh basszus, pont most kéne nem összetörnöm magamat, erre múltkor a fejemet varrják össze, most lezúztam a térdemet, tegnap este szalavató után lógtunk ki kb 50en a koliból a városba bulizni piásan meg naná, hogy eltaláltam egy oszlopot a térdemmel
Roczenben csalódtam, csak 7.ik lett pedig többet vártam volna a ,,suzuki nevelt gyerekétől aki okosan tette, hogy átment a ktm-hez"
Stewart 3.ik, Villopoto meg nyert
Helyes, jól tetted Én is tréningeztem tegnap is (bringa) és ma is (bringa+kis edzés felsőtestre) Most pedig egy nagy lazítás a gép előtt, egy doboz Watt társaságában
neked is amikor ugrott a bőr a könyöködről az se volt semmi rem idén ettől megspórolom magamat és a moccot, is bár van egy sanda gyanúm, hogy lesz még anélkül nem élet az élet
mondjuk az alu az nekem azért kapott sokat volt ott olyan hogy júúj 320d bmw-t kergettem soklett a kanyar harss csak ugy karcolt a moor az aszfaltot
Stewart 3.ik, Villopoto meg nyert