ááhhh tököm tele már ezzel a szarral felvettelek először véletlen hotmail.huval utána meg commal de semmi:S:S:S hnap sztem lehet kimek délután netezni kávézóba vagy szombaton h normál nethez jussak, megpróbállak úgy felvenni, moloh@hotmail.com?
Okés megnézem majd, bár már az ősszel is ilyen volt jobb időben sztem, de most hogy előhoztam a múltkor naon zavaró volt.
Jah mehetünk majd, csak ez legyen megcsinálva, meg az új gumik felpattintva
először nézzd meg h meg van-e zsírozva egyáltalán rendesen, főleg a hideg is rádob még 1 lapáttal, de ha kotyog is akkor csapágycsere, Szilárd tolnán vagy a Lengyel Peti, vagy a Haiszer Peti újvárosi templom közelében vagy még úgy is ajánlanak szerelőt neked, csak h ne nekem legyen igazam
lassan gurulhatnánk együtt megint
Hali srácok!
Tudnátok segíteni? Kb 30 fölött beszorul egyenesbe a kormány és nem fordul. Álló helyzetben fasza, de ha megyek akkor beragad és elég necces így kanyarodni vele. Mi lehet, kormánycsapágy?
Szerintetek hova v. kihez vigyem a gépet?
Előre is köszi
Valami elérhetőséget tudtok?
Jah mehetünk majd, csak ez legyen megcsinálva, meg az új gumik felpattintva
lassan gurulhatnánk együtt megint
Tudnátok segíteni? Kb 30 fölött beszorul egyenesbe a kormány és nem fordul. Álló helyzetben fasza, de ha megyek akkor beragad és elég necces így kanyarodni vele. Mi lehet, kormánycsapágy?
Szerintetek hova v. kihez vigyem a gépet?
Előre is köszi