Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

am itt lakik 2 utcával arréb.. tolna mixáth utca vagy hogy az ördögbe kell írni... de mondom holnapra szerzek teló számot azt felrakom az oldalra
am jó áron jutottál hozzá a contikhoz?
huuuh hozzá sajnos pontos címet nemtok , és aki tudna az meg már lelépett msnről de sztem a többiek ki tudnak segíteni
pfúúú vhol megvan a telefonszáma ha nincs meg akkor holnap suliban találkozom a lányával azt elkérem tőle... de gondolom erik vagy másvalaki tudja :D
szilárdra gondoltam
szilárdhoz vagy gumishoz?
azért szarakszik nekem mert fos proxys-portos netem van a koliban és nem is az msn progival nyomom :S:S de megpróbálom vhogy megcsinálni még rem most
Az amit te is mondtál conti sportattack előre-hátra. Már meg is vannak, csak fel kéne tenni
Valami elérhetőséget tudtok?
nem szórakozom lehet már több féle "izét" regiszrálni :D fent vagyok am :D
ne szórakozz hotmail.hu? azt h ?:D:D:d am az is fel van véve meg a .hu is szal nemtom:S:S most fent vagy?
moloh@hotmail.hu :D
ááhhh tököm tele már ezzel a szarral felvettelek először véletlen hotmail.huval utána meg commal de semmi:S:S:S hnap sztem lehet kimek délután netezni kávézóba vagy szombaton h normál nethez jussak, megpróbállak úgy felvenni, moloh@hotmail.com?

oksa milyen gumma lesz végül?
Szilárdot ajánlom nagyon fain egy szerelő Am erik biztos, hogy jól vettél fel?
Okés megnézem majd, bár már az ősszel is ilyen volt jobb időben sztem, de most hogy előhoztam a múltkor naon zavaró volt.
Jah mehetünk majd, csak ez legyen megcsinálva, meg az új gumik felpattintva
először nézzd meg h meg van-e zsírozva egyáltalán rendesen, főleg a hideg is rádob még 1 lapáttal, de ha kotyog is akkor csapágycsere, Szilárd tolnán vagy a Lengyel Peti, vagy a Haiszer Peti újvárosi templom közelében vagy még úgy is ajánlanak szerelőt neked, csak h ne nekem legyen igazam
lassan gurulhatnánk együtt megint
Hali srácok!
Tudnátok segíteni? Kb 30 fölött beszorul egyenesbe a kormány és nem fordul. Álló helyzetben fasza, de ha megyek akkor beragad és elég necces így kanyarodni vele. Mi lehet, kormánycsapágy?
Szerintetek hova v. kihez vigyem a gépet?
Előre is köszi
Köszi
felvettelek, csak sry nincs rendes msn progi a gépen, mert az enyém már vissza se jön a szervízből
moloh@hotmail.hu
nem is jelzi ki... mi a tied? felveszlek én
am kösz a tanácsot viktor Csak hát unokabratyóm is aprilia rx50-el kezdte és crf250 fejezte be... De megfontoltabb leszek
felvettelek vissza igazoltál egyáltalán? :D
felvettél? csak mert még nem látlak
ez csak 1 tanács , felhívás volt :)