Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most nincs sz.gépem szervízben van, otársam (otársaim ) gépéről nyomom, ha visszajön akk lehet dobok fel, de annyira nem izgat a galéria feltöltés, aki jön pályázni velem az úgy fogja látni
Nincs mit Az új motorodról mikor teszel képet
Köszi szépen, most már mindegy voltak olyan rendesek és elküldték a motorrevü szerkesztői pdf-ben
De azért köszi szépen
jah neten sajna magyart nem találtam, az átalakítottan kívül de azért köszi, ha vmikor bóklászol az újságok között és lefotóznád az megköszönném
jah, engem az érdekelt volna ami az újságban van/volt, ezt én is olvastam de ez nem egy ,,rendes" wr teszt (az átalakított wr) a másik meg sajna számomra idegen nyelven van, azért érdekelt volna a motorrevüs mert az magyar rendes wr teszt (elvileg )
Fingom nincs ezt a neten találtam úgy ahogy a másikat is az újság nem ithon van.Majd megnézem első körben google
ez volt benne az ujsagban is
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/yamaha_wr_450_raliatepites
Oksa, köszi szépen
Megnézem hogy megvan e ez a szám
Szia Keki. Lehetne egy pofátlan kérésem? Olvastam h szereztél egy köteg motorevüt. Lehetne egy olyan kérésem/kérdésem, hogy egy cikket le tudnál fotózni/bescannelni/akármi ha nem okoz gondot?
A 2007es év 2. számában a teljes wr cikk érdekelne, mivel sajna rendes cikket még nem is olvastam róluk
Ha megtennéd akkor nagyon szépen köszönöm előre is Erik
de jó h nekem fogyással nem kell szívnom sőőőt még előny is h nem vok vmi nagy darab ember, tod Viktor a 70kg már sok (nyáron Dávid: dagadt vagyok most, olyan 70 kg sok ez már nagyon )
hajrá, sok sikert, menni fog
Reggeli: 1 vagy 2 szelet teljeskiörlésű kenyér + 3-4 db parizer XD + fél liter víz
Ebéd: Vagy húsleves tészta nélkül, zöldségleves, vagy saláta (paradicsom,paprika, hagyma, olivaolaj, borecet,bors) + száraz pulykamell pirítva oliván + fél liter víz
Tízórai kimaradt: 2 db narancs :)
Vacsora: 0
Fél 5kor szoktam bevenni egy zsírégetőt , 5kor nekiállok 1 órát vagy 1 óra 10percet tekerni ( 150es pulzus, nem bírom felvinni 200ig, de így is több mint a duplája a normálnak, folyik a víz ezerrel, izzadok, szal ér valamit)
És ez megy 2 hétig + zöldtea, forró víz + a filter = meleg íztelen víz, de jó mert vízhajtó hatása is van
Ez megy 2 hétig most, aztán megyek vissza hozzá, és majd mondja a következőket, hogy hogyan tovább
A mai a 4. nap , eddig jó minden
Igen csinálom, szobabringa megy leginkább az állóképesség végett Kitartást az edzésedhez
azaz csináld csak menni fog
órákat tart Alexban, megyek majd vele én is , csak fokozatosan mindent, mondta,
Hát nekem most a fogyás az elsődleges, Faresz segít mindenben, 3 órán át csak beszélt mit hogyan, most 2 hétig szobabicaj megy, 1 órán át, táplálkozás más most, mást eszek mint eddig, és 2 hét után megyek vissza, és kezdjük protein, kondi stb. így tovább, futás, stb. szal jó lesz, nagyon remélem hogy sikerül leadnom a felesleges súlyt, faresz mondta h így pályára még ne menjek, mert súlyos bajok lehetnek, ugye kezdő fázis, nincs is baj, csak akkor vannak az esések is inkább, meg kell tanulni esni, meg a felesleges súlyt leadni, mert leszakadhat "pár" szerv egy esésnél ha nem úgy esel, sajnos a Jusztusz Dávid is így járt, ő még nagyobb nálam, OB menő , aztán sajnos így járt, szal majdnem tiltóként mondta, h addig hagyjam , utána lehet , most úgy is erre fogok ráállni h sikerüljön , Bartha Zoli barátja is így fogyott 20 kilót, remélem nekem is összejön
azaz nyomjad is, nyárra kelleni fog ha mindenhova el akarunk menni én már október eleje óta nyomom, májusban megyünk?
Megy az edzés Bence? Kezdem én is, szépen fokozatosan, edzővel
Köszi, mondjuk ez is épp elég.
Na, jól van akkor, azt hittem valami komolyabb Jobbulást!
köszi , remélem már nem sokáig szenvedek.
Jobbulást