most nincs sz.gépem szervízben van, otársam (otársaim ) gépéről nyomom, ha visszajön akk lehet dobok fel, de annyira nem izgat a galéria feltöltés, aki jön pályázni velem az úgy fogja látni
jah, engem az érdekelt volna ami az újságban van/volt, ezt én is olvastam de ez nem egy ,,rendes" wr teszt (az átalakított wr) a másik meg sajna számomra idegen nyelven van, azért érdekelt volna a motorrevüs mert az magyar rendes wr teszt (elvileg )
Szia Keki. Lehetne egy pofátlan kérésem? Olvastam h szereztél egy köteg motorevüt. Lehetne egy olyan kérésem/kérdésem, hogy egy cikket le tudnál fotózni/bescannelni/akármi ha nem okoz gondot?
A 2007es év 2. számában a teljes wr cikk érdekelne, mivel sajna rendes cikket még nem is olvastam róluk
Ha megtennéd akkor nagyon szépen köszönöm előre is Erik
de jó h nekem fogyással nem kell szívnom sőőőt még előny is h nem vok vmi nagy darab ember, tod Viktor a 70kg már sok (nyáron Dávid: dagadt vagyok most, olyan 70 kg sok ez már nagyon )
hajrá, sok sikert, menni fog
Reggeli: 1 vagy 2 szelet teljeskiörlésű kenyér + 3-4 db parizer XD + fél liter víz
Ebéd: Vagy húsleves tészta nélkül, zöldségleves, vagy saláta (paradicsom,paprika, hagyma, olivaolaj, borecet,bors) + száraz pulykamell pirítva oliván + fél liter víz
Tízórai kimaradt: 2 db narancs :)
Vacsora: 0
Fél 5kor szoktam bevenni egy zsírégetőt , 5kor nekiállok 1 órát vagy 1 óra 10percet tekerni ( 150es pulzus, nem bírom felvinni 200ig, de így is több mint a duplája a normálnak, folyik a víz ezerrel, izzadok, szal ér valamit)
És ez megy 2 hétig + zöldtea, forró víz + a filter = meleg íztelen víz, de jó mert vízhajtó hatása is van
Ez megy 2 hétig most, aztán megyek vissza hozzá, és majd mondja a következőket, hogy hogyan tovább
A mai a 4. nap , eddig jó minden
Hát nekem most a fogyás az elsődleges, Faresz segít mindenben, 3 órán át csak beszélt mit hogyan, most 2 hétig szobabicaj megy, 1 órán át, táplálkozás más most, mást eszek mint eddig, és 2 hét után megyek vissza, és kezdjük protein, kondi stb. így tovább, futás, stb. szal jó lesz, nagyon remélem hogy sikerül leadnom a felesleges súlyt, faresz mondta h így pályára még ne menjek, mert súlyos bajok lehetnek, ugye kezdő fázis, nincs is baj, csak akkor vannak az esések is inkább, meg kell tanulni esni, meg a felesleges súlyt leadni, mert leszakadhat "pár" szerv egy esésnél ha nem úgy esel, sajnos a Jusztusz Dávid is így járt, ő még nagyobb nálam, OB menő , aztán sajnos így járt, szal majdnem tiltóként mondta, h addig hagyjam , utána lehet , most úgy is erre fogok ráállni h sikerüljön , Bartha Zoli barátja is így fogyott 20 kilót, remélem nekem is összejön
De azért köszi szépen
A 2007es év 2. számában a teljes wr cikk érdekelne, mivel sajna rendes cikket még nem is olvastam róluk
Ha megtennéd akkor nagyon szépen köszönöm előre is Erik
hajrá, sok sikert, menni fog
Ebéd: Vagy húsleves tészta nélkül, zöldségleves, vagy saláta (paradicsom,paprika, hagyma, olivaolaj, borecet,bors) + száraz pulykamell pirítva oliván + fél liter víz
Tízórai kimaradt: 2 db narancs :)
Vacsora: 0
Fél 5kor szoktam bevenni egy zsírégetőt , 5kor nekiállok 1 órát vagy 1 óra 10percet tekerni ( 150es pulzus, nem bírom felvinni 200ig, de így is több mint a duplája a normálnak, folyik a víz ezerrel, izzadok, szal ér valamit)
És ez megy 2 hétig + zöldtea, forró víz + a filter = meleg íztelen víz, de jó mert vízhajtó hatása is van
Ez megy 2 hétig most, aztán megyek vissza hozzá, és majd mondja a következőket, hogy hogyan tovább
A mai a 4. nap , eddig jó minden