ez kicsit hibádzik, mert ha mindig benzines lenne a légszűrőd akkor az lenne ami (ált olyankor szokott lenni h ha a frissen olajozott szűrőt egyből berakják 4tbe) h visszadurran és ki is gyulladhat (az meg a másik h annyit még akarva sem tudna befröcskölni benyából mintha kimosnád benne)
am van rendes mosófolyadék, direkt erre, enyhén alkoholos h hamar elpárologjon és megszáradjon.
most ezt olyanokra értettem mint a wr vagy a cross gépek, mert ott nincs 3méter cső a légszűrő meg a karbi közt van fent egy vidi amikor valmi sor4 gépen légszűrő nélkül tiltásig húznak ot látszik is hogy visszafelé is dolgozik
nah most gondolj bele havonta kéne vegyél uj légszűrőt ha oldja mert a motor oda vissza dolgozik, vagyis karbibol a hengerbe is megy keverék meg a légszűrőbe is, tehát a légszűrő használat közben mindig valamilyen szintet benzines
csak a benya van h oldja vmelyik légszűrőt, vagy a ragasztó enged el, vagy az anyaga kezd el ,,porlani" szal ez kicsit hátulütője h ha olyan akk szétkapja a légszűrőt
ááhh, az már megvan most a legalább 10 kg-os húzódzkodó rúd döntött úgy, h otársam piszkálgatására leesik a helyéről, egyenesen a fejemre, és csinál 2 faja sebet rajta (egyik 1,5 centis) majd bő vérzéssel begyalogoljak a kórházba ahol összevarrják, és így lekésem a parlamentbe indulást faja nagyon
aaaaj gondolkozz amilyen modellje nincs a háskynak abban nem is tudnak egyezni a moccok ha gyártana akkor egyeznének mivel a bömbié a hásky
am az uccsó mondatod nagyon is igaz sőőt legyen még olcsó is
Wili a tiedé fajtárol nem halotam semit csak az rxv-röl és hogy annak behal az elektronikája... régen énis aprilia ellenes voltam azért lett dt-m de már simán rx-et vennék.... tökmindegy mert ahogy ezt használom ennek is még pár ezer és dugócsere most akkor inkább a 30 lovas gép mint a 20....
am meg a bmw az nem husqvarna talán az az enduro, de a hászkinak hol vannak sor 6 meg 4 meg boxer motorjai?:) bmw az bmw... réggebi típusokról volt az hogy új bmw-t az vegyen aki az unokájának vásárol...
Bence a dr-z meg dr-z az a motor nagyon eleltt találva
szvsz tökmindegy mi a márkája csak jó legyen és szép és megbízható és nagyon nagy élményt adjon
Ma dőlt el , hogy akkor KTM-es lesz-e, nem beszéltem vele, majd holnap megkérdezem, ő fog 450el menni, a Lécz meg a 350sxf-el, szal fasza lesz, már várom, hisz tudod, a KTM-esek mindig odatették magukat , remélem most is így lesz
am van rendes mosófolyadék, direkt erre, enyhén alkoholos h hamar elpárologjon és megszáradjon.