Nem gond :) azért egy supermotoval eléggé el lehet ám picsázni a sportgépeket a lassabb részeken. Voltál már a Kaloringen? Én egyszer, de többet nem motorozok ott. Gumigyilkos. Anno az SV-n a sporttura gumi széle úgy nézett ki mint egy sportgumi! Most D209GP-t használok, alighanem egy menet után dobhatnám a kukába! Nem akarlak lebeszélni, csak számítsál erre!
Nyugi örülnek hogy valaki pusziért elmegy segíteni.Majd elmegyek és beszélek személyesen a főszervezővel de szokás szerint 1000 a dolog.Csütörtökön talán....
Üdv!
Mit szólnátok a tavaszi szünetben 1 pesti túrát körülvezetném itt a csapatot egy egész napos dolog lenne, vagy
1 olyan túra ott a környéken ami mondjuk 2 nap sátorozással szalonna sütéssel stb.......
Tavaszi szünetben tarthatnánk egy egész napos mecsekelést, délelőttől kora estig, szászvári szakasz fel-alá és az orfűi is beleférne, fényképezni is lehetne egymást
Nekem most hétvége Pannóniaring, jövő szombat Kecsó, vasárnap tán Kaloring. De ha nem Kalocsa akkora benne vagyok!
Mit szólnátok a tavaszi szünetben 1 pesti túrát körülvezetném itt a csapatot egy egész napos dolog lenne, vagy
1 olyan túra ott a környéken ami mondjuk 2 nap sátorozással szalonna sütéssel stb.......