Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem gond :) azért egy supermotoval eléggé el lehet ám picsázni a sportgépeket a lassabb részeken. Voltál már a Kaloringen? Én egyszer, de többet nem motorozok ott. Gumigyilkos. Anno az SV-n a sporttura gumi széle úgy nézett ki mint egy sportgumi! Most D209GP-t használok, alighanem egy menet után dobhatnám a kukába! Nem akarlak lebeszélni, csak számítsál erre!
De arra számíts, hogy én speciel nem tudok pirítani RSV tempóban...
Háj!
Nekem most hétvége Pannóniaring, jövő szombat Kecsó, vasárnap tán Kaloring. De ha nem Kalocsa akkora benne vagyok!
Itt akkor pírításról van szó? Magyaregregynél? Tetszik. Mikor van az a tavaszi szünet? nekem max hétvége jöhet szóba!
Hali. Mit kérsz a koptatókért?
Nyugi örülnek hogy valaki pusziért elmegy segíteni.Majd elmegyek és beszélek személyesen a főszervezővel de szokás szerint 1000 a dolog.Csütörtökön talán....
údejólhangzikez:D
Üdv!
Mit szólnátok a tavaszi szünetben 1 pesti túrát körülvezetném itt a csapatot egy egész napos dolog lenne, vagy
1 olyan túra ott a környéken ami mondjuk 2 nap sátorozással szalonna sütéssel stb.......
Ha van időd, és kedved egyszer nézz el erre preparációs időszakban lehet felhozom a gépet
Üdv Cimbik ha úgy alakulna a következőbe becsatlakoznék én is itt van végre a motorom fent pesten.
Valakinek esetleg nem kell véletlenül térdkoptató? Van 1 párom eladó, Berik, nem leérintettek 1x sem
okkersárga
Kitaláljuk még addig
Április 26-ra terveztük,még a múltkor felírattad velem,Éjszakás vagyok az nap olyan 10-től 3-ig jó
Tavaszi szünetben tarthatnánk egy egész napos mecsekelést, délelőttől kora estig, szászvári szakasz fel-alá és az orfűi is beleférne, fényképezni is lehetne egymást
Ez is jó volt
tegnap voltunk Tamásiba kismotor találkozón és nem lett volna pénzem tankolni :( Majd legközelebb
Fotóművész miért nem jöttél túrázni
Köszi jót gurultunk később dobok képet az indulásról a vasakról 5-en voltunk jót motoroztunk
jó gurulást : ) majd talán jövő hétvégén.. :)
Sziasztok akkor vasárnap pótolnánk a múlt hétvégét.Indulás 1-kor a kilátóból.Aki ráér és van kedve jöjjön bátran Legyünk újra együtt
á én szépen megyegettem az első 10 km-en, mint akinek csak egy db, 0.5ös méretű heréje van és véletlenül ült csak motorra:D