Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jogos az csúnya vidi
nekem amikor felrakták, toltam neki mint a fene, gumistól kifordulva 3.ban kerékre jött fel pedig még nem kopott le a formaleválasztó réteg róla de a mecsekben én is óvatosan nyomtam, nem akartam én sem úgy járni
:D:D még soha nem voltak új papucsaim egyik motoron sem:D végig az a videó járt az eszemben, mikor a srác az új gsx-ert eldobja a szalon előtt:D első pár kmen szinte nem is döntöttem:D
Király, hogy így összeállt a gépezet van egy olyan sejtésem, hogy nyáron jónéhány gurulást be kell pótolnunk, ami tavaly kimaradt am új gumit egyből le kell koptatni egy jó szerpentinezéssel én is a gumistól mentem a mecsekbe
sajnos most ez még nem lesz jó, de nyáron szivesen túráznék:)
Láthattál:P örültem a gépnek mint majom a faszának:D
2 új gumi
Karbiszinkron
Szelephézag állítás
Új akksi
Vezérműlánc
Gyertyasor
Olaj+szűrő+légszűrő

Nekem eddig is bazira bejött, de kurvasokat javult:D szebbenhúz:P motorozgattam ma picit:D vissza kell fejleszteni a reflexeket:D alig döntöttem ma:D kihagyás meg az új gumi miatt is :)
Csőcső! Ma láttalak a városban :) Ha jól láttam :D
Szia ha van kedved és időd gyere velünk vasárnap túrázni
Szép jó reggelt mindenkinek:D Jó titeket a városban erre arra látni:P volt már tavaszi fórumtalálkozó?:D
Helló keresek yamaha dt 80 nast vizes lc2 est cserébe adok egy honda mbx 50nes feketét nézétek meg az adatlapomat
furcsa a másik fele nem jött el a hsz-emnek :(

azt írtam még le hogy ha olyan lakkot teszel a motorra akkor ha el is dől a motor nemfog lepattanni a festék mert az a lakk "hajlékony"
gondolom enduróra kell. vannak azok a lakkok mint pl amit az autó műanyag lökösére fújnak, azok elvileg "hajlékonyak" mert nekitolatsz valaminek nem pattan le a festék
Hát ez attól függ h hugyos józsibácsi csengersimáról festi le vagy szakember, egy jó kabinban szebb fényezést lehet csinálni mint a gyári, ez attól függ h mennyi pénzed van.
Az meg h mennyire tartós függ a lakkozástól, mivel az a legfelsőbb réteg.
Hello bocs, hogy zavarom a népet csak kérdésem lenne. Van itt olyan aki már festette a motorját? Ha igen, akkor mit tud elmondani a festésről? Tartós? Vagy ha neki ér egy faágnak egyből le is szedi onnan ahova hozzá ért?
Majd viszek sárga meg piros temperát Mirkót is hívtam úgyhogy lehet kékből is betárazok
ja főleg amit frissen van kenve
Doch. De attól függetlenül... A gumi kopjon ne az idom
van új gumid nem?
Csak mi ne csússzunk
Igen vegyük úgy hogy csúszott a dolog egy hetet
Rendben. Én is riasztok pár embert Marad az 1 óra kilátó?
Az időjós 20 fokot mond Szólok a füttésszerelőnek is
JEEEEEEE
Tanár úr én pótolni szeretnék Vasárnap
Szombat vagy vasárnap egy Mecsek pótlás, valaki?