Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma gyors. össze dobtam a motort és löttem pár képet róla. Sajna lámpamaszk még mindig festőnél van de elvileg holnap jön meg
Szép a régi 1100-es gixer
Remélem is
azalényeg! ;)
Majd következő alkalomkor maradsz tovább :D
lesznek még rem sok iylen moccozgatások :P
sry de mennem kellett a moccért, de megérte várni rá nagyon patent műszer lett
körülbelül de mikor elmentél karolinától akk játszadozott picit R1el :P :D de hamar abbahagyta:S széljárás nem volt neki kedvező :/ Maradhattál volna még :D
azt vettem észre az első kerék csak akkor volt lent amikor falta a pogikat
Így van! Nagyon jo a banda Zoli az meg szeret nagyon jáccani R1el :P :D
még pár ilyet össze lehetne hozni az biztos király volt a társaság meg azok a szövegek mi ez a telefonbódé? jah vigyázz nehogy hívást kapj belőle sünvagonr XDXD
Persze láttam! MOndjuk Istinek is nagyon új még az RR szal kurvasokat fog majd fejlődni meg összeszokik a géppel! De majd a legközelebbi géppel végig ott tok maradni rajtatok! :P :D
Jóóóóó kár h nincs több kép de az hatalmas volt amikor nekiállt a zoli burnoutolni a parkolóban meg az állandó egykerók de azért azt rem te is láttad milyen szépen megfogtam a hondát a pályára felmenetkor
Na itt is vannak =)
Jaja faxa volt ;)
mindjárt jön a 2 kép is :D
Jaja telót hozzál fényképezni
Már megvan :)
Király volt ez a mai mocis találkozó+ gurulás voltunk azért szép számmal ugye Jani? Visszajött a mocc is, megy a találgatás hnap hova menjünk pályázni
Köszi! Hát most megint egy darabig csak marad az ablakból való leselkedés ha jön egy motoros, majd valahogy csillapítom ezt az érzést.
Részvétem Viktor...
Valakinek van kedve egy mecseki "kiruccanáshoz"?
Nyáron valószínű, most érettségi :( :)
Grat hozzá.Mikor jön az utódja?
Elment a motorom sajnos, Velence dombjai közt rója a köröket már :(
Szia bocs a késői válaszért.Ma voltunk asszony,gyerek,én.