Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4kor találka megint a kilátóban Dió, Peti, én tuti megyünk
Vki nem ismer szekii tűzoltókat? Csak mert ebből a cikkből tudtam meg, hogy vmi Zsolt nevű szekii tűzoltó gazdagabb lett egy v-max-al, meg kéne keresni aztán behívni túrázni őt is (meg hát azért a Winkler volt motorja megér egy szemrevételezét )
akk legközelebb már csak miattad is viszek 100as zsepit
videókat pls dobd már át msn-en vagy e-mailban
Tényleg jó volt!
Most értem haza és szerintem megfáztam
HUuuuhh gyerekek nagyon jó volt ez a mai gurulás a sok egykeró (próbálgatás ) a bolond józsi a kipufogó a Bence volt itt minden, remélem még pár ilyet összetudunk hozni
Jah és Dió a videót/videókat elkérném, napiszar gyanúsak
jaja mi voltunk, de voltál az rsv-vel nem? kár h nem szálltál be a keringőbe
Kár hogy nem értem rá
Néhányótokkal találkoztam ma az őcsényi körforgónál, ti éppen keringtetek, én meg mentem Szálka felé.
Dobok fel pár képet, ami a Tesconál készült
Kösz srácok! Jó volt ez a mocizás, kár , hogy elfogyott a benzinem sajnos csak jövőhét elejére lesz olaj, megrendeltem már , mondjuk ez a pár kör is jó volt, Erikkel mondjuk nem találkoztam, de vele majd fogok úgyis Szép idő volt, JA, meg a TESCOS tag, az kemény volt Az a WC papíros bűvészmutatvány ISTENI volt XD Itt a papír - hol a papír?
Aki olvasná esetleg a topicot annak jelzem h én nem biztos h ott leszek 4re mert apám bekevert de majd az illetékesekre úgy is csörgök h mi a helyzet
Igen akkor már hazafelé csapattam,bocs de nem figyeltem
Keki ma láttalak Bonyhádon a mol előtt mentél el intettem is de akkor már majdnem a peninél voltál mi a Molon csöveztünk xD
az a carbon tank nagyon fasza lehet

elv a Bence is jön dobtam neki sms-t, ha addigra hazaér akk eljön
már csak a jó időn múlik a dolog igaz ha meg szar idő van akk lehet menni terepezni
Akármi lehet . Az a carbon tank nagyon vonz, majd meglátjuk.
Szerintem nem tud róla ha csak nem néz rá a cimborája gépén dobj neki egy sms-t
köszi szépen csak azért bennem van a félsz, hogy nem lesz jó idő, de hátha
Bencét vki értesítette? Csak mert sztem nem olvassa a topicot
mire érettségi után megkukkantom a gépedet már full karbon lesz minden, az idomok, a tank minden
Széles utat nektek holnapra Én ma motoroztam egy nagyot,szuper idő,kicsi forgalom,sok kanyar mennyei volt
Nem nem volt semmi extra. A tükör szárat festettem le feketére.
Majd tavasszal nézek rá valami carbont
naah az zsír azóta karbonoztál vmit még a mocidon?
Hali! Lehet jövök én is!
Holnapi gurulásról, holnap 4-kor kilátó megfelel? Taki is remélem feljön, ők a tecsóban találkoznak haverjaikkal, kik jönnének, hogy számítsunk? Csöti, Taki, Viktor tuti, többiek?
én holnap olyan 3 körül érek haza, és maradok vasárnapig, ami ebbe belefér motorozás akárkivel én benne vagyok
az őszi szünetes ajánlaton gondolkodok, úgy is kéne még bele 1600 km csak legyen jó idő, és ne pályán menjünk