Nekem a hétvége nem jó szombat nappal,vasárnap szüret marad a hétközbe,viszont holnap megpróbálok videót csinálni mert megoldódott a kameratartó kérdésem
Én most jöttem meg, motoroztam egy 2 órát , iskola utáni levezetés, úgyis dög unalom volt ma .... meg amíg ilyen jó az idő, ki kell használni, nincs az a 35-40 fok mint amikor volt a találkozó én is láttam most nem rég Ákost ha jól emlékszem a nevére, a Ducatival, a csatári körforgónál ment bátaszék fele (MOLnal pumpáltam a gépet ) Jó volt, élveztem, 1 hete nem mentem már, sikerült pár autót beriasztani néztem is, hogy ez hogy sikerült, ezek szerint van hangja, már amennyire lehet egy 2T-nek :) Itt-ott emelte az elejét, de megtartani fosok, gáz ha éppen akkor nyit a power, sajnálnám összetörni, meg magamat, érettségi előtt, mi lenne ha nem tudnák elmenni érettségizni ? (semmi )
Diót is láttam reggel feszíteni megint a buszmegben, de hát üthetem, vághatom az ablakot, akkor sem vesz észre ( tiszta szutyok az összes ablak )
Nyomjátok,amíg ilyen az idő!
Az biza jó lenne De lehet, hogy én csak az őszi szünet után viszem fel a gépet (november eleje), addig megpróbálom Weisz Úrral kihasználni az október végi vénasszonyok nyarát, ha lesz, meg az őszi szünetet is a környéken, aztán irány Pest De addig elmehetünk sörözni, majd szólok Mirkónak
Véletlenül nem olvassa a fórumot az a gixxeres aki tegnap Magyaregregy és a Komló-Hosszúhetény elágazó között ment fel-alá ? Sárga tdm és egy kék Dt, vel mentünk szembe veled aztán megelőztél aztán megfordultál jöttél szembe velünk
Az országban uralkodó gazdasági helyzet miatt van,50-el kevesebbért már elvitték volna de körülnéztem a piacon és nem kevés vfr-t árulnak 550-ért láttam 88-ast,sokan nézegetik de sajnos pénz hiányában eggyenlőre csak a nézelődés marad.ha novemberig megmarad lekamom a sérült/javitott idomokat és viszem a fényezőhöz.Tavaszra patika lessz a gép.Most csak ebbe tudnának belekötni.
http://youtu.be/y8xF-GHY7IY
Diót is láttam reggel feszíteni megint a buszmegben, de hát üthetem, vághatom az ablakot, akkor sem vesz észre ( tiszta szutyok az összes ablak )
Nyomjátok,amíg ilyen az idő!
jóccakát mindenkinek
lehetőleg michelin kellene abból is a power 2 ct mivel olyat vettem előre?