Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom a tanárok is mindig ezt mondják
Viszont az öszi szünetben pótolnánk az elmaradt Mátrát úgyhogy akit komolyan érdekel a dolog az jelezze hogy eggyeztetni tudjunk időben
Nekem a hétvége nem jó szombat nappal,vasárnap szüret marad a hétközbe,viszont holnap megpróbálok videót csinálni mert megoldódott a kameratartó kérdésem
hülye vagy te:D
csak utána meg az öklöd bekacsint az arcomba kösz akk ink nem rakom be a lencsét nehogy rossz helyre nézzek
tőlem aztán kacsintgathatsz xD
majd nem kacsingatok olyan kajánul nah jó nem piszkállak
ésszel:D:D
ohhh a nemes kisasszony egy lenge ruhában készült fotó után is felismerem?
csak ne essen:D aztán meglátjátok a kis állandó utasomat is:))
az zsír Csöti is benne van szóval leszünk 1-2en
hát egy hétvégi közös nagycsapatos gurulás nekem is jólesne:D
én a péntek délután- szombati napban benne vagyok persze ha csak nem jön meg a rossz idő amit annyira ígérnek hétvégére
Holnap du.jön valaki egy körre?
Miért esett el a srác a végén? Betépte az első féket véletlen?
http://youtu.be/y8xF-GHY7IY
Én most jöttem meg, motoroztam egy 2 órát , iskola utáni levezetés, úgyis dög unalom volt ma .... meg amíg ilyen jó az idő, ki kell használni, nincs az a 35-40 fok mint amikor volt a találkozó én is láttam most nem rég Ákost ha jól emlékszem a nevére, a Ducatival, a csatári körforgónál ment bátaszék fele (MOLnal pumpáltam a gépet ) Jó volt, élveztem, 1 hete nem mentem már, sikerült pár autót beriasztani néztem is, hogy ez hogy sikerült, ezek szerint van hangja, már amennyire lehet egy 2T-nek :) Itt-ott emelte az elejét, de megtartani fosok, gáz ha éppen akkor nyit a power, sajnálnám összetörni, meg magamat, érettségi előtt, mi lenne ha nem tudnák elmenni érettségizni ? (semmi )
Diót is láttam reggel feszíteni megint a buszmegben, de hát üthetem, vághatom az ablakot, akkor sem vesz észre ( tiszta szutyok az összes ablak )
Nyomjátok,amíg ilyen az idő!
áááááh ma láttam a fekete Birodalmi Ducatit és a vörös Vezér Gixxert:D
Az biza jó lenne De lehet, hogy én csak az őszi szünet után viszem fel a gépet (november eleje), addig megpróbálom Weisz Úrral kihasználni az október végi vénasszonyok nyarát, ha lesz, meg az őszi szünetet is a környéken, aztán irány Pest De addig elmehetünk sörözni, majd szólok Mirkónak
Próbáld a joker-motor-t ceglédi cég de postáznak is Nemrég vettem egy gari új gumit 45-ért.
első nem érdekel?
Ma reggel láttalak a buszmegállóban, jöttünk a 9es csuklós busszal a suliba, 1 kollégáddal álltál ott a Medley videótékánál
Véletlenül nem olvassa a fórumot az a gixxeres aki tegnap Magyaregregy és a Komló-Hosszúhetény elágazó között ment fel-alá ? Sárga tdm és egy kék Dt, vel mentünk szembe veled aztán megelőztél aztán megfordultál jöttél szembe velünk
Nah de megyek alszok holnap melozok.
jóccakát mindenkinek
ha már itt járunk nem tudjátok hol tudok venni hátsó használt gumit?
lehetőleg michelin kellene abból is a power 2 ct mivel olyat vettem előre?
Az országban uralkodó gazdasági helyzet miatt van,50-el kevesebbért már elvitték volna de körülnéztem a piacon és nem kevés vfr-t árulnak 550-ért láttam 88-ast,sokan nézegetik de sajnos pénz hiányában eggyenlőre csak a nézelődés marad.ha novemberig megmarad lekamom a sérült/javitott idomokat és viszem a fényezőhöz.Tavaszra patika lessz a gép.Most csak ebbe tudnának belekötni.