Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-bocsi az előbb is én írtam csak itt vagyok Berber papánál és elfelejtettem kilépni és az ő nevével írtam
sporthorgász révén engem a halelvitel nem érdekel, de az már igen, hogy mekkora a tó, mekkora halak vannak benne és milyenek?
Te Hooker! Jobb nő nem volt mögéd, csak a Levente?
Redőny akció,motorosoknak plusz kedvezmény
Ez csak jobbos nem?
Most van a Kawánál 30% akció minden alkatrészre és kiegészítőre, rákérdezek így mennyire jönne ki.
Azé' köszi!
Tutu! 360353442031 hm?
Ééés már megint mivel voltak tele a vasárnap esti híradók?

http://fmh.hu/cimlapon/2011040...

Így van, a motoros balesetekkel...
Ne tegyél bele autóolajat,kinyírod a kuplungot,meg amúgy sem bírja ezt a fordulatot!
Adok egy tippet,mindannyian itt vásároljuk,olcsón,futárral szállítva:
http://www.formula3000.hu/shop...
inkább mégsem öntöm bele asszem
hát kíváncsiságból nézelődtem kicsit a neten, de csomó helyen árulnak olyan olajat, aminél fel van tüntetve hogy autóba és motorba is jó. A manualban is csak annyi van írva, hogy SAE 20W40(summer) - 10W30(winter) type SE
nagy dilemma
Amint a papírok rendben lesznek természetesen igen
Fater!Szükségből párszor már tettem bele de semmi baj nem lett.Persze ez én vagyok.Meg úgy is hamar megette és a következő töltés már adalékos volt.Kb 4-szer csináltam ilyet.
vendégeket fogadtok a tavon?
Ez az!Hajrá!
Neeeem ez a drága, azt be se linkeltem csak mailben továbbítottam a Zolinak. Maradjunk annyiban, hogy 30e alatt (mármint Ft) nem találtam olyat ami igazán tetszene. Annyit meg nem adok ki egy pár nyüves visszapillantóért (kivéve ha rám szakad a bank, de ez a veszély nem fenyeget).
Autóba valót ne tedd be, hacsak poenból nem szeretnél "csúszó kuplungot"
Nem értem miért. Pedig olyan sok minden elfér a fejidom mögött.

Na lépek mert holnap meló.
Ez most drága? Mert akkor én kérek bocsánatot!
Ezt találtam én is. Még alszom rá. Nem vagyok elhalva tőle, de legalább a megfizethető kategóriába tartozik.
Ja, kábelboglyát a lámpaidom mögött bottal sem piszkálnám még egyszer, pláne nem az indexek csatlakozóit.
270580331577

Ez ugyanaz lehet? Nem olyan szar, minden már amit láttam nagyon kicsi, ez legalább kinyúlik amennyire kell bár szerintem nem elég magasra.
Én nem tenném bele a kuplung kenése miatt mert valami adalékot biztos kap hogy ne csússzon vagy ne égjen le.....
Hát a tehénbe (xtz750)

20 éves motor 10W30-20W40 api SE a gyári adat.
Már csak az a kérdés, hogy autóba való 15W40 olaj vajon tehető e motorba, mert eddig nem merészkedtem beletenni semelyikbe sem, de van vagy 8 liter gyári fordos idehaza ...
Saját kis tavacskánk van lassan két éve készül és a papírmunka is talán most már rendben lesz.........
Már 8 éve küzdök vele ezt már meg kell becsülni
A pontyi meg természetesen ment a helyére vissza