Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
De nekem így tetszik. Nem muszáj azt bekötni...vaaagy....tudom, menjek a 'csába.
Talán Ők
A munkájukat és az áraikat nem ismerem, de egy kérdést megér.
óóóó Merre voltatok?
Méreten aluli, dobd vissza!

A halat meg megsütjük.
Amúgy. Amúgy meg sok lett az amúgy.
Szia tisztelettel jelentem meg van első hivatalosan fogott snecink is és persze hogy a leány akasztotta meg eddig úgy néz ki hogy április közepére meglesznek a papírok is és indulhat a party
Index nélkülit nem találtál belőle? A francnak még négy szál kanóc ami a kormány körül tekereg. Amúgy még tényleg ez néz ki valahogy, amúgy a gyári tükör is műanyag ház vas nyélen.

Ahogy mondod...!
ismer valaki itt Fehérvár környékén aki ülésekből tud kivenni illetve áthúzni?
A 3. pont olyan forma és méret mint az újabb Z-k és ER6-ok tükrei. Árban is viszonylag baráti. A hátránya, hogy műanyag...
Fekete profestett alu, ne kerek, ne kocka, valami dizánnyos. Látni lehessen benne (aszférikus tükörlap előny) és elég magasra nyúljon fel ahhoz, hogy amit látsz az ne a saját kabátod ujja legyen...
Ja és occsón.

Ugye Dia?
Milyen traktorba való a 15W50-es kátrányszármazék?
Én rengeteget vadászgatok. Ha megmutatod az ideálod, én szólok ha látok.
Megnéztem, egyik sem minősül tükörnek. Szerintem látatlanba ne vegyél még egyszer ilyesmit hacsak nem valamelyik Kawa gyári tükre bontottan a kiszemelt.
Hát a 15W40 hidegen elég sűrű szerintem bár a SAE viszonyszám és a valós viszkozitás nem feltétlenül fedi egymást.
Olyanra már volt példa. Én mindig rácseszek az újításokkal.
Küldtem mailben 3 lehetséges áldozatot, pillants rá plíííz.
Színre is bodza?
Egy nagyon hülye kérdés:
egy 15W40es olajnak csere után 200km-rel hidegen mennyire kell folyósnak lennie? pl mint a spáros bodzaszörp? Mert a kocsimba való 0w50es olaj sűrűbbnek tűnik

asszem átbasztak az olajcserével, de győrbe má csak nem viszem vissza emiatt
Igen, sajnos úgy fest, hogy a három feltételedből egy adott tükörtípusnál egyszerre csak kettő teljesülhet... Olyan ez, mint a gyors, olcsó és jó munka.
Köszi néha ilyen is kell nem csak mindig az aszfalt
jó a fotó. grt
Gratula a vételekhez! Jól kifogtad mindegyiket.
A nedvességet már kidolgozta volna, persze ha nem felesbe tankolja Berber apánk a benzint a vízzel Dugulásre tippelek
Én meg valami dugulásra/nedvességre gyanakodnék. Elég egy kis vizesedés a tankban, ha beszipákolja a karbi, hasonlókat művelhet. Aztán egyszer csak helyreáll, mikor kidolgozza a nedvességet és tiszta benyó marad. Az alapjárati fúvóka ettől még rendesen dolgozhat, gáz adásnál viszont felszippantja az oda nem való dolgokat, vizet.
De csak ötleteltem.