Megdumáljuk, holnap tuti megyek az üléstakaróért, aztán lehet átnézek citadellára, majd dumálunk. Amúgy annyit tudok hogy Z1000SX meg ER6 lesz a tesztnapon. Én szívem szerint a W800at próbálnám, de az nem lesz. Az a motor a szerelmem
Én reflexből megtapostam a túradobozt amikor a Budai úton egy döccenő után kinyílt és az úttesten szépen elterültek a cuccaim. A Polaroid napdózeremet szinte az életem árán mentettem meg a közeledő busz kerekei alól. A mágneses tankszatyor meg hajlamos magához vonzani fémtárgyakat amivel utána gyönyörűségesssen igényesssen (jóóócskán) össze lehet karcolni a tankot, no ez is megvolt így az is ment a kukába... Még a Bagster tankbőr+táska jó megoldás de az meg platina árban van.
nem nehéz megmérni, egyszerűen csak megjegyeztem mennyi ment bele és most mennyit töltöttem rá. De jó lenne ha nem szólnál be, mert többet nem mehetsz vele!
hát nem tudom, senki nem mer elkísérni egy kezdő és pancser csajt Szóval ahogy eddig ezután is megyek egyke
szerintem vasárnap megyek majd ki ide hátulra, öreg hegyről lehet kimenni illetve szoktam indulni, a 32 és 26 végállomásáról(Nagyszombati utca) Csala irányába a szántáson át. Erre szoktam kiugrani csak műszaki hiányában.
Ha valakit érdekel (és még nem ismeri), van egy motoros üzlet a Seregélyesi úti Agip benzinkút mögött (Had utca 10.)
Saját és RMC-s árukészletük is van. Én ma vettem náluk egy hengertáskát. Szerdán odaszóltam telefonon, és mára lehozták Törökbálintról a táskát. Szerintem korrekt.
Honlap: http://www.timomoto.hu/
Rosszul számol Nem ette meg, csak tartalékra fogyott. Nem is mért mennyiség... egyébként is végig terepen mentem, nem kevéssel, és nem eccerű terepen. Hatalmas élmény volt. Vagy 5 patakocskán vágtam át, és hét hegyet másztam. A lónak ennie köll.
Van egy ötletem törzshelyre:linkparkolni lehet, belváros, árak nincsenek elszállva. Indulhat a diskurzus...
Üdv: pb
betonon még nem próbáltam
Így van.. háti táska is jó. bár kissé gáz ha arra esik a motor szaki. de ha van csomag tartó akkó meg még lehet pókkal fogatni.
(Az legalább nem karcolja össze a dukkót)
Pityke... Skype ot nem használod ? pedig van neked ....
ÉS a terep üzem merre mikor lenne...
Kipuffogó halkításában tud valaki segíteni?
200cm3 4ütem krossz gép.
Kőszi!
Akkó : Kőolaj származék oxidációs energia felhasználás ?
:
(Vagy feltalálni a műanyagmágnest )
Most próbáltam ki, a két sisak belefér simán. Holnap felszerelem a gépre.
http://www.rmcmotor.hu/termek....
csavarozd vissza a hengert a motorodra, és nem fog neki kelleni a táska
szerintem vasárnap megyek majd ki ide hátulra, öreg hegyről lehet kimenni illetve szoktam indulni, a 32 és 26 végállomásáról(Nagyszombati utca) Csala irányába a szántáson át. Erre szoktam kiugrani csak műszaki hiányában.
Vasárnapra szép, napos időd mond!
Saját és RMC-s árukészletük is van. Én ma vettem náluk egy hengertáskát. Szerdán odaszóltam telefonon, és mára lehozták Törökbálintról a táskát. Szerintem korrekt.
Honlap: http://www.timomoto.hu/
bezzeg amikor környezetvédelmi túratársat kerestem akkor hol voltatok?
már belepte a por a huskymat és azon gondolkozom, hogy eladom
Na lesz valami földelés a hétvégén ? Yama DT hez illeszkedő táv és sebesség mellett benézhetek ha van tervezve valami....
14 liter... há tankom 10 liter :) az jó általában 270 - 280 KM re :)